Pamelai Andersonei Liverpūlē uzbrūk traks pielūdzējs

© skynews.com

Slavenākā blondīne, vīriešu žurnāla "Playboy" zvaigzne un populārāko apaļumu īpašniece Pamela Andersone piedzīvojusi uzbrukumu – leģendāro seksa simbolu mēģināja apdraudēt kāds garīgi nelīdzsvarots pielūdzējs.

Satraucošie notikumi risinājās Liverpūlē, kur aktrise Pamela Andersone mūziklā "Aladins" atveidoja džinu ar iesauku Džinija. Vietējā prese neprecizē, kādas tieši vēlēšanās izpildīja skaistule ar raženajām krūtīm, taču viņas tēls bija visai attāls no vispārpieņemtā. Zvaigzne publikas priekšā stājās, ģērbusies melnās zeķēs, augstpapēžu kurpēs un vieglprātīgā cepurītē, kas acīmredzot tik stipri iespaidoja vienu no mūzikla apmeklētājiem, ka lieta gandrīz beidzās ar apdraudējumu aktrises dzīvībai.

Pēc izrādes Andersone devās uz staciju un jau grasījās iekāpt vilcienā uz Londonu, kad pēkšņi amerikāņu dīvas ceļā radās neparedzēts šķērslis – viņas vagonā sāka lauzties iekšā nepazīstams cilvēks. Puisim vairākas reizes pa labam palūguši attālināties no vilciena, taču Andersones talanta pielūdzējs pat nedomāja atstāties, tā ka slavenajai blondīnei palīgā bija spiesti steigties veseli septiņi (!) policisti, kuri centās atbrīvot zvaigzni no uzstājīgā fana.

Taču vīrietis turpināja lauzties iekšā vilcienā, turklāt viņš kārtības sargiem veltīja dažādus neķītrus izsaucienus, bet aizturēšanas brīdī sadusmotais pielūdzējs vēl mēģināja iekost policistam rokā. Tad arī formās tērptajiem vīriem uzdevuši nervi un viņi, lai nomierinātu trakuli un skandālistu, bija spiesti pielietot speciālu gāzi.

Pamela Andersone, kas visu šo "teātri" vērojusi no malas, ne pa jokam nobijusies. 43 gadus vecā aktrise savā mūžā ir daudz ko pieredzējusi, taču tik pēkšņs neprāša uzbrukums pat viņu spējis izsist no sliedēm.

Kā noskaidrojās vēlāk, 21 gadu vecais jauneklis, kurš vēlējās ieņemt vilcienā vietu blakus Andersonei, jau vairākus mēnešus bija izsekojis un lencis zvaigzni. Tieši viņa dēļ Andersone bija spiesta pastiprināt savu personisko apsardzi. Pielūdzējs bija iegādājies biļetes uz desmit izrādēm ar aktrises piedalīšanos un pēc katras no tām centās zvaigzni notvert pie dienesta izejas. Tagad puisim draud krietns naudas sods un brīvības atņemšana. Pašlaik viņš ir apcietinājumā.

Svarīgākais