Gacho atkal pievārē Ozolu

© F64

Pirms 2 nedēļām «Sapņu fabrikā» risinājās cīņas mākslas šovs «Revenge Time 2010», kura nagla bija nu jau otrā cīņa starp hiphopa meistariem Ozolu un Gacho: viens bija izsalcis pēc atriebības, bet otrs atnācis pēc naudas.

Pirms gada reperis Ozols (Ģirts Rozentāls) jau boksējās ar savu amatbrāli Gacho (Gatis Irbe), šajā cīņā ciešot pārliecinošu sakāvi ar nokdaunu. Šoreiz abi dūres vicināja ar īpašu apņēmību – katrs gan savas motivācijas vadīts: Gacho tas bija 2000 latu honorārs, ko viņš ir apņēmies samaksāt par mācībām Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijā, savukārt Ozols bija apņēmības pilns atspēkot pagājušā gada kapitulāciju.

Pirmajā raundā mūziķi cīnījās līdzvērtīgi. Otrais raunds kļuva arvien intriģējošāks, un uz brīdi cīņa pat tika pārtraukta, lai mediķi sniegtu palīdzību Ozolam, kurš bija guvis nelielu galvas traumu. Kad asinis no repera pleca tika noslaucītas, mačs varēja turpināties. Trešajā – pēdējā raundā pārsvaru spraigajā cīņā tomēr saglabāja Gacho, tā atkal atstājot Ozolu ar garu degunu un tiekot pie saviem 2000 latiem.

Svarīgākais