Britu komiķim atļāvuši jokot par bijušo sievu

Britu komiķim Stīvenam Grantam izsniegta oficiāla atļauja un nu viņš savos priekšnesumos drīkst jokot par bijušo sievu.

Grants ar savu bijušo sievu Annelīzu Hollandi iepazinās 1999.gadā, 2005.gadā abi apprecējās, bet 2007.gada pavasarī komiķis iesniedza šķiršanās pieprasījumu. Kā iemesls tika minēts fakts, ka sieva viņu krāpj. Šķiršanās ilga divus gadus un vienošanās starp abām pusēm tika panākta 2009.gada jūnijā, vēsta „The Daily Telegraph”.

Bijušās sievas juristi komiķim atsūtīja vēstuli, kurā ieteica uzstāšanās reizēs nejokot par šķiršanās tēmu un bijušo sievu. Granta juristi šo prasību atzina par neloģisku un atsaucās uz Cilvēktiesību konvenciju. Gala rezultātā komiķa bijušās sievas prasība tika atsaukta un vīrietis saņēma oficiālu atļauju runāt par šķiršanos arī uz skatuves.

Vakara Ziņas

«Katrā braucienā pārsteidzošākais ir cilvēki – gan tie, ar kuriem vienojošs ir ceļš, gan tie, ar kuriem šai ceļā ir lemts satikties. Tas ir neticami, cik spēcīgus, radošus un gaišus cilvēkus mēs sastopam ceļā un ikvienā vietā, kur nonākam,» saka mūziķis, dziesmu autors, Latvijas Radio 5 direktors un «Velomūzikas» idejas autors Kārlis Kazāks.

Svarīgākais