Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Trakas lietas

Dj Gustavito paliek bez automašīnas

© VZ arhīvs

Šova "Latvijas princese 2009" otrās vietas ieguvējas Sanitas Kubliņas draugs, populārais dīdžejs Dj Gustavito šajā nedēļā šķīries no savas "Lexus" markas automašīnas.

"Ideja par automašīnas pārdošanu mums bija jau ilgāku laiku, bet tikai tagad to realizējam," "VZ" pastāstīja "viceprincese" Sanita Kubliņa. Meitenes draugs Dj Gustavito (Gustavs Vītoliņš) šajā nedēļā sludinājumu portālā zip.lv ievietoja ziņu, ka par nepilniem 3000 latu pārdodot savu 2000. gada "Lexus" automašīnu. "Šobrīd mašīnai jaunu saimnieku jau esam atraduši," divas dienas vēlāk "VZ" informēja Kubliņa. "Esam jau noskatījuši arī jaunu automašīnu, bet, kamēr tā nebūs mūsu īpašums, no sīkākiem komentāriem pagaidām atturēsimies."

Pašai Sanitai pieder "Volkswagen New Beetle" automašīna, pie kuras stūres kādu laiku tikšot laists arī Dj Gustavito. "Neskatoties uz valstī esošo situāciju, šis gads mums ir bijis veiksmīgs – jauns dzīvoklis, jauna automašīna, Gustavam jauns darbs radiostacijā "European Hit Radio" un gada laikā divi ceļojumi – janvārī atpūtāmies Taizemē, bet pēc nepilnas nedēļas dosimies skaistā ceļojumā uz Maiami un Ņujorku," "VZ" vēstīja Kubliņa.