Deju pasniedzējas kārdina ar "slapjo krekliņu" šovu

© F64

Uz slavenās hiphopa mūziķes Misijas Eliotas koncertu Varšavā 12. jūlijā dosies arī fanu reiss no Latvijas. Lai vadītu šo reisu, vairākas no pašmāju slavenībām bija gatavas uz itin ekstremālām izdarībām.

Sacensībā par tiesībām vadīt fanu reisu piedalījās māsu duets «Dvīnes», TV raidījuma «SeMS» vadītāja Ketija Dombrovska, «European Hit Radio» dīdžejs Mārtiņš Kreilis un deju pasniedzējas Simona Borovika un Santa Smildziņa. It īpaši izcēlās pēdējās, kas negaidīti atrāvās no deju plača un ielidoja blakus esošajā baseinā. Viņu jau tā seksīgā deja uzreiz uzņēma citus apgriezienus, jo meitenes turpināja rādīt šovu – «slapjo krekliņu» deju... Šis šovs nesa augļus, jo fanu balsojumā par atraktīvākajām tika atzītas tieši Borovika ar Smildziņu - viņas varēs vadīt Misijas Eliotas cienītājus uz klātienes tikšanos ar savu elku.

Ar izdomu izcēlās arī «SeMS» vadītāja Ketija Dombrovska, kas gan ne dziedāja, ne dejoja, taču turpat uz vietas izdomāja sarīkot izsoli, kurā tika piedāvāts kāds puisis no līdzas esošā bara. Arnis Jēkabsons («Turības» students) tika izsolīts par astoņiem enerģijas dzērieniem, kam līdzi nāca arī astoņas karsējmeitenes.

Svarīgākais