Ozols gatavojas revanša mačam ar Gacho

© F64

Izrādās, reperis Ozols pēdējās dienās nopietni gatavojas revanša boksa mačam pret savu kolēģi Gacho – tam nolīgts pat profesionāls treneris.

Reperis Ozols (Ģirts Rozentāls) boksa ringā sūri grūti trenējas praktiski ik pārdienas, turklāt trenera Arņa Ritenieka uzraudzībā. »VZ« jau rakstīja par ziemā notikušo boksa maču starp reperiem Ozolu un Gacho (Gatis Irbe), kurš izvērtās pavisam negaidīti – augumā kalsnākais Gacho spraigā trīs raundu cīņā nokausēja Ozolu un finālā to pat «piebeidza», noliekot uz dēļiem. Pagaidām vēl miglā tīts, kur un kad notiks šis mačs, vai tam tiks atrasti arī sponsori (par iepriekšējo spēkošanos reperi uz abiem saņēma 500 latu), bet Ozols pavisam noteikti gatavs revanšam.

Iepriekšējam mačam viņš trenējās vairāk individuāli, tā saucamajā vilku barā, bet šoreiz par Ozola treniņu programmu atbildēs Arnis Ritenieks, kurš ir «Dūru brāļu ordeņa» dibinātājs un viens no filmas «Padoties aizliegts» stāsta varoņiem.

Ritenieks ir pārliecināts, ka Ozols pat pēc mazāk nekā diviem mēnešiem būs pilnīgi gatavs atkal stāties ringā pretī savam kolēģim. «Pagaidām [Ozolam] vēl trūkst spēka un izturības, taču dinamīts ir! Mēs to Gacho iznīcināsim!» ir pārliecināts treneris.

Svarīgākais