Kautrīgu ķīnieti septiņas stundas mēģina izdabūt ārā no upes

© web.orange.co.uk

Kāds Ķīnas iedzīvotājs, kas bija iestrēdzis Jandzi upes piekrastē esošajās nogulsnēs, ūdenī pavadījis vienpadsmit stundas. Pirmās četras stundas viņš vienkārši kautrējies saukt pēc palīdzības un tad viņu pamanījuši vietējie zvejnieki.

25 gadus vecais Čjao Čeņ naktī devies uz upi, lai izpeldētos. Vīrietis bija ģērbies garajās biksēs un rokās nesa maisiņu ar peldbiksēm un mobilo tālruni. Virs ūdens redzamās zāles un zaru gabalus vīrietis noturēja par ar zāli apaugušu saliņu un, uzkāpjot uz tās, iekrita upē un pamatīgi sapinās upes nogulsnēs, vēsta „Orange News”.

Savu kļūmi vīrietis uztvēra kā apkaunojumu un negribēja zvanīt glābējiem vai saukt kādu palīgā, jo baidījās, ka par viņu smiesies. Tikai pēc četrām stundām vīrieti pamanīja zvejnieki un izsauca glābējus. Vīrieti no ūdens izvilka tikai pēc septiņām stundām.

Glābēji apgalvo, ka operācija varēja ilgt vienu vai divas stundas, ja vīrietis piekristu novilkt bikses, jo upes nogulsnēs pamatīgi bija sapinusies un iestrēgusi kautrīgā vīrieša bikšu stara. Čjao Čeņ kategoriski atteicās novilkt bikses glābēju klātbūtnē.

Svarīgākais