Agnesei Zeltiņai jauna mīla

© Vakara Ziņas

Par nenobriedušu nopietnām attiecībām atzītais režisors Miks Ozoliņš (26) nu ir kļuvis par aktrises Agneses Zeltiņas (38) pagātni. Vietu līdzās šarmantajai blondīnei ir ieņēmis dīdžejs Mareks Lācis (30).

«Klāt oficiālais pavasaris ar visām no tā izrietošajām sekām,» ar daudziem smaidiņiem starp vārdiem sociālās saziņas portālā «Twitter» vēsta aktrise Agnese Zeltiņa. Aizvadītajā nedēļā pirmo reizi pēc šķiršanās no sava iepriekšējā drauga režisora Mika Ozoliņa aktrise plašākā sabiedrībā izgāja kāda jauna un izskatīga vīrieša pavadībā. Kā noskaidroja »VZ«, puisis līdzās Zeltiņai ir mūziķu aprindās populārais dīdžejs Dj Lācis jeb īstajā vārdā Mareks Lācis. Puisis ir uzstājies vairāku Latvijā iemīļotu mūziķu, to skaitā arī Lindas Leen, Intara Busuļa, Lienes Šomases, Andra Ērgļa, Normunda Rutuļa, Olgas Rajeckas, Viktora Lapčenoka u.c., koncertos. Kā Dj Lācis puisis ir spēlējis vairāk nekā astoņdesmit kāzās, kā arī daudzās sabiedrībā pazīstamu cilvēku jubilejās. Aizvadītā gada nogalē Lāča darba pienākumos nejauši iekrita ar sevis spēlēto mūziku izklaidēt arī Zeltiņas dzimšanas dienas viesus. Izklaidēt šarmanto blondīni Lācis turpina vēl joprojām...

Ozoliņam tikmēr – zemestrīce

Multimediju mākslinieka Karlosa jeb Arta Dzērves nu jau slēgtā zīmolu apģērba veikala «Palazzo Italia» telpās rīkotajā ballītē «Green Night» Zeltiņa ieradās kopā ar Lāci nepilnu stundu pēc pasākuma oficiālā sākuma. Kā noskaidroja »VZ«, šī abiem bija jau otrā ballīte viena vakara ietvaros – pirms «Green Night» durvju vēršanas Zeltiņa un Lācis jau bija paballējušies vairāku TV šovu vadītāja Roberta Klimoviča jaunā kokteiļbāra «Sapņi un kokteiļi» atklāšanā, kur abi piedzīvoja arī pirmo savā virzienā vērsto fotozibšņu krusu. Iespējams tāpēc, pamanījuši savā virzienā vērstus fotoobjektīvus arī «Green Night» ballītē, abi par pastiprināto uzmanību nelikās vairs zinis. Atklājot, ka abus saistot ne tikai kopīgas izklaides, bet arī darbs pie dažādu pasākumu organizēšanas, no publiskiem komentāriem par jaunajām attiecībām gan Zeltiņa, gan Lācis pagaidām atsakās. «Vakarnakt pamodos no zemestrīces,» tikmēr sociālās saziņas portālā «Twitter» vēsta Zeltiņas bijušais draugs, šobrīd Amerikā esošais režisors Miks Ozoliņš. «Nebija pārlieku spēcīga, bet tomēr – šķērmīgi ap dūšu. Bija apmēram tā – murgo, ka zem tevis trīc zeme, un pamostoties saproti, ka patiešām trīc! Citiem tā ir ar čurāšanu gultā...» tā Ozoliņš.

Jauns draugs, jaunas intereses

Līdz ar jaunu vīrieti blakām Zeltiņa ne tikai atguvusi savu starojumu, bet arī atklājusi jaunu aizraušanos – dejošanu. Draudzējoties ar dīdžeju, negaidīta dejotājas talanta atklāšana sevī gan šķiet tikpat pašsaprotama, kā galvenās lomas atveidošana filmā, kuras režisors ir tavs mīļotais vīrietis... Tieši tādēļ – ticam tam vai ne – jau pēc nepilna pusotra mēneša Zeltiņu dejotājas ampluā varēs skatīt pašā Rīgas sirdī, Doma laukumā. «Visi, kas vēlēsies mums pievienoties dejā, var sākt ielocīt kājas – iespējams, ka ne tik grandiozi kā grupas «Black Eyed Peas» dziesmas «I Got A Feeling» «flašmobs» (pēkšņi uzradies cilvēku pūlis, kas īsu brīdi veic kopīgu demonstratīvu darbību un pēc tam spontāni izklīst – red.) Čikāgā, bet iespaidīgi būs nu gan!,» aktrise intriģējoši vēsta sociālās saziņas portālā. Kā noskaidroja »VZ«, ar līdz šim vēl nebijušu performanci – vairāk nekā simt cilvēku vienlaikus sinhroni izpildītu deju – Rīgas iedzīvotājus un viesus 29. maija pēcpusdienā gatavojas pārsteigt Latvijas blondīņu asociācijas «Go Blonde» dalībnieces, tostarp arī Zeltiņa.

Svarīgākais