Sportisti dejo Lapčenoka apakšbiksēs

Kanoists Miķelis Ežmalis (no kreisās) un basketbolists Rihards Šteins, izrādās, ir ne tikai perspektīvi jaunie sportisti, bet arī izcili apakšveļas modeļi. © Mārtiņš Zilgalvis / f64

Pekinas olimpisko spēļu visjaunākais Latvijas dalībnieks, kanoists Miķelis Ežmalis plecu pie pleca ar basketbolistu Rihardu Šteinu aizvadītajās brīvdienās iejutās dziedātāja Viktora Lapčenoka ekskluzīvās apakšveļas līnijas «Viktora noslēpums» modeļu ādā.

Pulkstenis rādīja jau otro nakts stundu, kad kluba «Ofiss» telpās »VZ« satika pikantās modes skates modeļus – kanoistu Miķeli Ežmali, kurš 18 gadu vecumu sasniedza tieši pirms diviem gadiem notikušo olimpisko spēļu Pekinā laikā, un basketbolistu Rihardu Šteinu. Abi bija tērpti vienās apakšbiksēs, ko rotāja pirmajā mirklī aizdomīgs uzraksts «Viktora noslēpums». Kā izrādās, tā ir Latvijā radīta apakšveļas līnija, kuras idejas autori ir estrādes mūzikas zvaigznes Viktora Lapčenoka fanu kluba biedri. Tā esot atbilde pasaulē slavenajai veļas līnijai «Victoria's Secret», un pats Lapčenoks to ar lielāko prieku esot akceptējis.

Par spīti tam, ka abi «Viktora noslēpuma» modeļi bija manāmā grādīgo dzērienu ietekmē, kas visticamāk tika malkoti drosmei, puiši jau piekto stundu no vietas ar apbrīnojamu iznesību pildīja nu jau ne tikai apakšveļas modeļu, bet arī naktskluba go-go dejotāju lomu. Ieslīdot te vienā, te otrā dejojošu meiteņu pulciņā, sportisti niecīgajos apģērba gabalos graciozi izdancināja vai visas tajā naktī klubā esošās meitenes. Uz jautājumu, vai ar šādu nodarbi abi būtu gatavi arī pelnīt naudu, sportisti smaidot paziņoja: «Nē, tas tomēr būtu mazliet par traku.»

Pirms diviem gadiem notikušajās olimpiskajās spēlēs Pekinā kanoists Miķelis Ežmalis daudzu uzmanību izpelnījās ar to, ka bija Latvijas delegācijas jaunākais dalībnieks – olimpiādes laikā puisim palika 18 gadu. Aizvadītajās brīvdienās Ežmalis, pateicoties savai dejotprasmei, izpelnījās skaļas meiteņu ovācijas.