Skandalozajā aģentūrā pabijusi arī Seska meita

Iepriekšējā numurā "VZ" jau vēstīja par modeļu aģentūru "www.management", kuras aizsegā seksuālai izmantošanai vervētas nepilngadīgas latviešu meitenes. Izrādās, ka tajā savulaik darbojusies ne tikai Latvijas Bankas prezidenta Ilmāra Rimšēviča meita Dane, bet arī Liepājas mēra Ulda Seska jaunākā meita Anete.

Aptuveni pirms pieciem gadiem arī Liepājā bija iespējas vērot modeļu aģentūras "www.management" rīkoto konkursu "New Face", kurā piedalījās aģentūras labākās modeles no visas Latvijas. Dzimto pilsētu pārstāvēja Anete Seska.

"VZ" jau vēstīja, ka "www.management" īpašniece, Latvijas pilsone Olga nonākusi policijas redzeslokā – viņu tur aizdomās par nepilngadīgu meiteņu nosūtīšanu uz Itāliju seksuālai izmantošanai. Šajā aģentūrā savulaik strādāja arī Latvijas Bankas prezidenta Ilmāra Rimšēviča meita Dane. Par viņas lēmumu savulaik saistīties ar šo aģentūru asu kritiku pauda jaunās modeles pirmais skolotājs, aģentūras "Gints Bude Model Management" vadītājs Gints Bude.

"Ar manu slavu viss ir kārtībā," kā atbildot uz "VZ" rakstu "Modeļu aģentūra sagādā nelāgu slavu Rimšēviča meitai" atrakstīja Rimšēviča meita, pie viena precizējot – viņas vārds esot Dane, nevis Dana. "Budem ir liela sāpe tieši pret pašu "www.management", turklāt tādu faktu kā to, ka man ar viņu bija jāslēdz septiņu gadu ilgs kontrakts, viņš, protams, nepieminēja," savu aiziešanu no Ginta Budes aģentūras komentēja Dane. "Man patika pie viņa – tur viss bija OK, taču, ja būtu izvēlējusies palikt pie Budes, es vēl šobaltdien būtu piesieta pie viņu kontrakta un man būtu daudz mazāka rīcības brīvība. Runājot par "www.management" – jā, ir viņi kaktu aģentūra, taču toreiz nevienam tā nelikās, turklāt es no viņiem mierīgi aizgāju projām," norāda modele.

Svarīgākais