Volejbolists Pēda seko Candy pēdās

Pie dziedātājas Candy dejām uz "Coyote Fly" bāra letes, dziedot līdzi dīdžeja spēlētajām melodijām, šī kluba biežākie apmeklētāji jau ir pieraduši. Taču aizvadītajās brīvdienās uz bāra letes kāpa arī dziedātājas jaunais draugs, Latvijas izlases volejbolists Jānis Pēda.

Kluba "Coyote Fly" īpašnieka Oskara Skaras iedrošināts, ballītes "Dupsi-Pupsi Party" ietvaros Candy (Liene Bronuša) jaunais draugs Jānis Pēda klātesošās daiļā dzimuma būtnes pārsteidza ne tikai ar plastiskām kustībām, bet arī drosmīgu izģērbšanos. "Interesantākais, ka alkohols netika lietots," saka Jānis, komentējot savas dejas uz Vecrīgā populārākā kluba "Coyote Fly" bāra letes. Puisis uz tās uzrāpās uzreiz pēc tam, kad no letes bija nokāpusi Candy.

Volejbolists Pēda jau piekto gadu spēlē Itālijas A2 līgā, šajā sezonā pārstāvot "Materdomini Volley" komandu. 1,98 centimetrus garais puisis kopā ar Candy un viņas trīsarpus gadus veco dēliņu Sebastianu Matiasu pirmo reizi plašākā sabiedrībā kopā parādījās grupas "Triānas parks" solistes Agneses Rakovskas dzimšanas dienas svinībās maija sākumā. Kamēr Candy sanākušos viesus priecēja ar savu uzstāšanos, Pēda pagalmā, nomaļus no citu acīm, spēlējās ar dziedātājas dēliņu. Izvairoties no fotoaparātu zibšņiem, Candy kopā ar Pēdu pagājušajā nedēļā apmeklēja arī privāto pavasara kaislību ballīti "Passion Event". "Nevēlamies, lai ķidā mūsu attiecības," norādīja Candy, atzīstoties – ne viņa, ne arī Jānis šobrīd neesot sajūsmā par preses viņiem pievērsto uzmanību.

Kuluāros jau izskanējušas baumas par Candy iespējamo došanos līdzi savam draugam uz Itāliju, kā to ir darījušas līdzšinējās volejbolista draudzenes, jo Pēda šajā valstī ir ļoti labi iekārtojies.

Visu rakstu lasiet 5. jūnija izdevumā

Svarīgākais