Reiniks ar Kurusovu beidzot izdara TO

"Mēs TO beidzot izdarījām – visu nakti acis ciet neaizvērām," aizgrābtā balsī paziņoja dziedātājs Lauris Reiniks, ļaujoties kaislīgiem skūpstiem ar dejotāju Aleksandru Kurusovu.

Tas nu beidzot ir noticis, turklāt desmitiem ne nejaušu skatītāju acu priekšā. Savulaik par mīlas pārīti nodēvētie šova "Dejo ar zvaigzni" finālisti, saldo balāžu autors Lauris Reiniks un karstasinīgo deju karaliene Aleksandra Kurusova kāpuši uz skatuves, lai izrādes "Kailie brieži" skatītājiem atrādītu mazu un pikantu dzīves fragmentu, kas ir uzkrītoši līdzīgs abu mākslinieku reālajā dzīvē izbaudītajam... Aleksandra uz skatuves iejūtas horeogrāfes lomā, kas savā ziņā ir arī viņas nodarbošanās reālajā dzīvē – meitene šobrīd māca dejot "Aleksandras Kurusovas un Valda Škutāna deju studijā". Savukārt Lauris izrādē atveido kādas mazpilsētas puisi, kurš pieņem izaicinājumu kļūt par striptīzdejotāju.

"Šef, mēs TO beidzot izdarījām!" savam skatuves priekšniekam Agrim Daņiļēvičam gandarīti paziņo Lauris – pēc publiska skūpstu maratona ar Sašu, kas, kā jau neprofesionāliem aktieriem, abiem notiek pa īstam. "Dejošana nenoliedzami divus cilvēkus satuvina," smaidot apstiprina Saša, kas taujāta, ko šobrīd īsti dara Dailes teātrī skatāmajā izrādē, smaidot atbild: "Es mācu puišiem dažādas dzīvei noderīgas lietas...".

Svarīgākais