Guntars Račs gūst traumas, krītot no skrejriteņa

"Mēģināju turēt līdzi jaunatnei un neveiksmīgi iebraucu ar zāli aizaugušā bedrē," tā savu neveiksmīgo kritienu no meitas skrejriteņa raksturo komponists Guntars Račs.

Līdz šim mūziķis Guntars Račs ar skrejriteni braukājies pa kompānijas "Mikrofona ieraksti" biroju, bet nu braucamais esot nodots meitas lietošanā. Pirmdienas vakarā "Teātra observatorijā" notika pianista Toma Juhņeviča jaunā albuma prezentācija, un viens no tās organizatoriem – Račs – traumu dēļ neieradās.

Izrādās, ka "mikrofonietis" traumu guvis atpakaļceļā no meitas bērnudārza, mēģinādams nodemonstrēt iemaņas, bet nav pamanījis ar zāli aizaugušu bedri. "Lūk, kā iet, kad gribas turēt līdzi jaunajiem. Par laimi, nekādu nopietnu savainojumu nav," smejoties teic Račs. "VZ" viņš atklāj, ka smagākie kritieni bijuši bērnībā, kad Račs braukājis ar mopēdu Liepājas rajonā esošajās Ezermalās. "Tad gan bija pamatīgi kritieni un lūzumi," atminas Račs. Neskatoties uz neseno neveiksmi, mūziķis skrejriteni nav ierakstījis savā melnajā sarakstā un labprāt arī turpmāk braukšot ar to, tikai – prātīgāk.

Svarīgākais