Kivičs kārtējo reizi šķiras

© Vakara Ziņas

Jau pirms la­ba lai­ka iz­ska­nē­ja bau­mas, ka gru­pas «Z-Scars» lī­de­ra An­dra Ki­vi­ča un vi­ņa sie­vas Elī­nas at­tie­cī­bās ir ie­stā­ju­sies krī­ze. Ne­ska­to­ties uz to, ka pats mū­zi­ķis to no­lie­dza, nu šīs bau­mas ir ap­stip­ri­nā­ju­šās.

Vēl ok­tob­rī An­dris Ki­vičs »VZ« no­lie­dza bau­mas par iz­ju­ku­ša­jām at­tie­cī­bām ar Elī­nu, ap­gal­vo­dams, ka viss ir la­bā­ka­jā kār­tī­bā. Kā zi­nāms, šo­brīd Ki­vičs at­ro­das Liel­bri­tā­ni­jai pie­de­ro­ša­jā Džer­si­jas sa­lā, kur bū­vē na­mus. Jau tad Ki­vičs vairs ne­nē­sā­ja lau­lī­bas gre­dze­nu, ko pa­ma­to­ja ar to, ka tas trau­cē strā­dāt būv­lau­ku­mā. Ki­vičs klās­tī­ja, ka de­cem­brī at­grie­zī­sies Lat­vi­jā pie sie­vas, ta­ču iz­rā­dās, ka viņš mā­jup do­sies, lai kār­to­tu šķir­ša­nās do­ku­men­tus.

Ki­vičs »VZ« at­tei­cās ko­men­tēt iz­vei­do­ju­šos si­tu­āci­ju vi­ņa per­so­nī­ga­jā dzī­vē, vien at­klā­ja, ka ta­gad cen­šas no­ro­be­žo­ties no vi­sa un ir pie­vēr­sies Die­vam. Ta­gad, Die­vam ie­nā­kot mū­zi­ķa sir­dī, viņš jū­to­ties pie­pil­dīts un ne­ko ci­tu vi­ņam ne­va­ja­got, viņš esot lai­mīgs tā­pat.

Ie­mesls, kā­pēc lau­lī­ba iz­ju­ku­si, ie­spē­jams, ir fakts, ka Elī­nai jau ir jauns pie­lū­dzējs – tirdz­nie­cī­bas me­ne­dže­ris Ul­dis La­piņš. Jaun­ais pār­is ko­pā pa­va­da ļo­ti daudz lai­ka, un bie­ži vien ir ma­nī­ti da­žā­dos Vec­rī­gas bā­ros un res­to­rā­nos.

Jā­at­gā­di­na, ka Ki­vičs reiz jau pie­dzī­vo­jis šķir­ša­nos – il­gus ga­dus viņš no­dzī­vo­ja lau­lī­bā ar bas­ket­bo­lis­ti Il­zi Ie­vi­ņu. Pēc tam vi­ņam bi­ja re­la­tī­vi ilg­sto­šas at­tie­cī­bas ar sti­lis­ti Da­nu Dom­brov­sku, ar ku­ru mū­zi­ķim ir arī ko­pīgs bērns. Iz­ska­tās, ka drīz vien va­rēs likt lik­mes to­ta­li­za­to­ru kan­to­ros un iz­teikt prog­no­zes, cik rei­žu pre­cē­sies An­dris. «Celt­nie­cī­bā ir sma­gi jā­strā­dā. Ja at­tie­cī­bās kaut kas nav, tad ir jā­šķi­ras. Tā ir dzī­ve – cil­vē­ki sa­tie­kas un šķi­ras, bet tad sa­tiek nā­ka­mo. La­bāk tā, ne­kā zau­dēt sa­vu iden­ti­tā­ti,» – tā­di ir pa­ša Ki­vi­ča vār­di.

Svarīgākais