Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Dziedātāja Ladybird atkal ir brīva

© VZ arhīvs

Pēc teju četru gadu ilgas kopdzīves vasaras sākumā pašķīrusies savulaik Latvijā populārā dziedātāja Ladybird un viņas mīļotais vīrietis Andrē Biondo. Pēc šķiršanās meitene ilgi nav skumusi un metusies baudīt dzīvi dažādās ballītēs.

Latviju dziedātāja Ladybird (Tatjana Šihmuratova) pameta 2008.gadā un pārcēlās uz dzīvi Londonā. Tur viņai izveidojās attiecības ar pasākumu rīkotāju Andrē Biondo, un vienu brīdi pat tika baumots, ka abiem gaidāms ģimenes pieaugums. Šī gada sākumā dziedātāju apciemoja amata māsa Jenny May (Maija Stuģe) ar savu dzīvesdraugu Gati Babri: draudzene savus viesus bija aizvedusi ballēties uz kāda Londonas kluba atklāšanas ballīti, taču izrādās, ka tieši tobrīd bija pajukušas Ladybird attiecības. Par mīlas beigām dziedātāja neskuma, bet gan metās baudīt nakts dzīvi. «Jā, man bija pārsteigums, ka viņi izšķīrušies. Cik zinu, Dacīte [tā dziedātāju aizvien dēvē draugi] joprojām bauda brīvību,» »VZ« atklāja kāds dziedātājas paziņa.

Jāpiebilst, ka Lielbritānijā dziedātāja sevī atklājusi fotogrāfes talantu un pat piestrādāja kādā klubā par fotogrāfi, taču ik pa laikam Ladybird vārds joprojām izskan arī saistībā ar parādīšanos uz skatuves. Tā 2009. gadā viņa uzstājās ar koncertu Dubaijā, bet 2010. gadā kopā ar Ellu un Samantu Tīnu Londonā uzstājās labdarības pusdienu «Baltic Charity Dinner» koncertā.