Ladybird esot kļuvusi par go-go dejotāju

© Vakara Ziņas

Jau ilgāk nekā gadu Lielbritānijā uzturas viena no Latvijas seksīgākajām dziedātājām Ladybird, par kuras gaitām svešumā klīst dažādas baumas: meitene uz ielas dāļājot naktsklubu «flaierus», bet pati visai minimālā apģērbā tajos dejojot go-go.

Pērn jūnijā dziedātāja Ladybird jeb Tatjana Šihmuratova pameta Latviju, pārceļoties uz dzīvi Londonā. Par savām gaitām svešumā dziedātāja bija visai skopa, atklājot vien to, ka strādā ar mūziku nesaistītu darbu. Vasaras vidū gan pavīdēja informācija, ka Ladybird kopā ar bijušo «fabrikanti» Fidji (Katrīna Tene) Londonā priecēs tautiešus ar koncertu, taču plānotais koncerts joprojām ir tikai idejas līmenī.

Pēc »VZ« rīcībā esošās informācijas, pērn rudenī dziedātāja strādājusi kādā picērijā. Šobrīd meitene esot palikusi krietni apaļīgāka un tūristu rajonos dalot «flaierus» ieejai kādā naktsklubā, kurā pati strādājot par go-go meiteni. Aplūkojot dziedātājas profilu «draugiem.lv», kur viņa slēpjas zem izdomāta vārda un uzvārda, pēdējā galerija ar nosaukumu «Mani profesionālie nedarbi» to it kā apliecina. Dziedātājas paziņu loks par Daces (tā viņu sauc tuvākie draugi) gaitām Londonā klusē kā partizāni, un arī baumas par viņas saistību ar «go-go» dejošanu naktsklubos ne apstiprina, ne noliedz. No pašas dziedātājas »VZ« nekādus komentārus iegūt neizdevās.

Svarīgākais