"Latvijas princešu" intrigas sasniedz apogeju

© Vakara Ziņas

Jau iepriekšējās šova «Latvijas princese» sērijās varēja vērot, ka intrigas sasniegušas augstāko līmeni: meitenes ir sadalījušās divās frontēs, kuru starpā norisinās diezgan skarba vārdu apmaiņa.

Jau šosestdien, 31. oktobrī, skatāmajā «princešu» šova sērijā varēs vērot, kā norisinās iekšējais balsojums. Meitenes apvienosies, lai no šova izstumtu spēcīgāko konkurenti vai tomēr vājāko... Ja iepriekš nebija šaubu, ka meitenes vienbalsīgi būtu izbalsojušas «mēnešreižu princesi» Aigu Bāliņu, kura nu jau šovu atstājusi, tad tagad ir mazāk skaidrības par to, kurš būs nākamais upuris. »VZ« no drošiem avotiem ir zināms, ka iespējami četri varianti: Nika Linde, Sanita Kubliņa, Veronika Debese vai Karīna Šmite.

Valdis Škutāns jau no šova sākuma neslēpa savas simpātijas pret Niku Lindi, turklāt to uzaicinot divvientulībā uz individuālo randiņu, kas citās «princesēs» radījis kaut ko līdzīgu greizsirdībai. Intervijās meitenes neskopojās arī ar asākiem komentāriem par Nikas silikona krūtīm, lūpām un kokaino uzvedību. Savukārt Veronika nekādi nespēj sadraudzēties ar pārējām šova dalībniecēm: viņa ir izveidojusi pati savu koalīciju, kas diemžēl lēnām rūk, jo meitenes no tās pa vienai atbirst. Savukārt Sanitas Kubliņas roze ir apdraudēta, jo «princeses» saprot, ka Sanita ir atnākusi vienīgi uzvarēt un ar savu spēcīgo viedokli apdraud pārējās. Turklāt Sanita izveidojusi otru koalīciju, kas konkurē ar «Nikas meitenēm».

Pret Karīnu runā fakts, ka meitenes ir pārliecinātas – «princesei» nepiedienas smēķēt. Viņa bija stingri apņēmusies atmest šo savu netikumu, bet pārējās meitenes vadījās no savām interesēm un nosūdzēja Karīnas slepenos centienus uzsmēķēt. Tas liek domāt, ka pārējās «princeses» varētu nodot Karīnu arī iekšējā balsojumā.

Svarīgākais