Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Šeila meitu nodarbina kā modeli

© F64

Modes māksliniece Šeila par vienu no modelēm, kas spēj ļoti sievišķīgi pasniegt publikai viņas darinātos tērpus, izvēlējusies savu meitu Annu. Ābols no ābeles tālu nekrīt? Šķiet, krīt gan – Šeilas atvase izvēlējusies citas mākslinieciskās izpausmes.

Šeila ar meitu bija sastopama Bruno Birmaņa modes skatē Latvijas Mākslas muzejā, kur abas bija sajūsmā par Nepieradinātās modes asamblejas atdzimšanu. «Tā bija kādreiz, kad biju jauna, tā izskatījās mode, un tā viss notika! Skate bija grandioza, un galvenais – ir mēle! Pēdējā laikā modes skates iztiek bez mēles un jūties kā ikdienā, nevis svētkos, tāpēc gandrīz saskandalējos ar «Riga Fashion Mood» organizatoriem, bet krāšņās Biržas telpas [tur notika Šeilas modes skate] to visu atsvēra,» »VZ« teica Šeila. Attiecībā uz meitu – Anna ir mammas kopija no matu galiem līdz pat papēžiem, taču aizrāvusies nevis ar tērpu darināšanu, bet gan dzeju un gleznošanu.

ĀBOLS UN ĀBELE

Šeilas meita Anna izskata ziņā ir viņas kopija, taču aizrāvusies ar dzeju un gleznošanu. Kā izsakās pati Šeila, viņas meita pat laikam īsti pogu neprotot piešūt.