"Princese" Karīna karo pret skaistumkaralieni Sanitu

© LNT

LNT attiecību šovs «Latvijas princese 2009» vēl tikai uzņem savus apgriezienus, taču tajā sevi jau ir paspējušas gana asi pieteikt divas sīvas sāncenses – gaišmatainā Sanita Kubliņa un tumšmate Karīna Šmite.

«Lai gan no sākuma mēs bijām ļoti labas draudzenes, beigās atklājās – Sanitai tā ir tikai spēle, turklāt viņas uzvedība ir ļoti divkosīga,» »VZ« atklāj Karīna Šmite, kas citu meiteņu vidū paspējusi izcelties ar gana skaļiem paziņojumiem par to, ka viena no atpazīstamākajām princesēm – konkursa «Miss Universe 2006» dalībniece Sanita Kubliņa – šovā esot par daudz ambicioza un divkosīga. «Tiklīdz tiek ieslēgtas kameras, viņa momentā izmainās, apzināti spēlējot uz kamerām. Viņa manipulē ar to, ka tiek filmēta, zibenīgi demonstrējot, ka viņa var to un vēl arī to, un to arī. Tajā pašā laikā, kad viņu neviens nefilmē, Sanita vienkārši sēž, klusē un neko nedara. Manuprāt, tā ir divkosība!» kritiski norāda Karīna.

«Tas, ko par mani saka Karīna, ir smieklīgi,» sarunā ar »VZ« neklātienē savai konkurentei atbild Sanita Kubliņa. «Ja viņa ir novērojusi, ka, kamerām ieslēdzoties, kļūstu savādāka un, kad kameru nav, es atkal esmu savādāka, man gribas teikt – viņa tik tiešām ir glupa! Jo personīgi man neliekas, ka es kaut kā mainītos vai kameru priekšā būtu aktīvāka un atvērtāka nekā tad, kad kameru nav. Kāda esmu – tāda esmu visu laiku. Jā, esmu uzklausījusi Katrīnas viedokli par to, ka, viņasprāt, esot divkosīga, taču tas man ir nesvarīgs un nav izraisījis manī absolūti nekādas emocijas. Es neierados uz šovu labākās draudzenes meklējumos,» uzsver Sanita.

Svarīgākais