Ellu apmētā ar tomātiem

© Vakara Ziņas

Vasaras karstos vakarus labāk pavadīt pie dabaskrūts, nevis slēgtās telpās, tāpēc dziedātāja Ella noorganizēja savdabīgu ballīti jeb «Marine Party» uz kuģīša. Pasākums izvērtās visai interesants: diez vai Ella prognozēja, ka viņas virzienā tiks raidīta vesela tomātu zalve.

Kluba «Dstyle» līdzīpašniece Ella (Elīna Fūrmane) atzina, ka «vienkārši gribējām nomainīt vietu un uzspēlēt arī citur, jo klubā visu vasaru notiks dažādi pasākumi», tāpēc arī šāds ballīšu izbrauciens ar kuģīti. DJ Ella un arī Markus Riva (Miķelis Ļaksa) viesus Daugavas krastā sāka gaidīt jau desmitos vakarā un ar saviem ritmiem piesaistīja vairākus interesentus un fanus, kas pievienojās ballītei uz kuģa. Tika sagaidīts saulriets krāšņās disko gaismās, deju ritmos, un teju pusnaktī Ellas rīkotā ballīte atstāja krastu.

Slīdošais kuģītis Daugavas vidū ar skaļu mūziku apkārtējos rosīja ziņkāri, un, kad uz mirkli tas apstājās iepretī AB dambim, kuģis un arī ballētāji uz tā tika apmētāti ar tomātiem un pat akmeņiem, jo smilšu skulptūru festivāla «Magic Sand Riga 2011» apmeklētāji bija neapmierināti, ka viņu nelielo ballīti var «pārsist» kuģītis ar daudz jautrāku publiku un spēcīgāku mūzikas izvēli... Tas gan pasākumam nekaitēja – vakars paskrēja nemanot, un tikai trijos no rīta kuģītis piestāja iepretim Lielajam Kristapam, lai izsēdinātu viesus.

Svarīgākais