TV6 piedāvā meitenes, kuras darba dēļ gatavas izģērbties TV ekrānos

© Tv3

Pagājušās nedēļas sākumā TV6 ekrānos pirmo reizi darbībā bija redzamas jaunās «Karsto laika ziņu» vadītājas. Meitenes, kuras daļu drēbju katru darba dienas vakaru ir gatavas novilkt par prieku šā kanāla skatītājiem, – Laura, Irēna un Zane.

Gribēja gandrīz simts

Atlases konkurss ritēja mēnesi, un par iespēju vadīt «Karstās laika ziņas» sacentās gandrīz simts pretendentes vecumā no 18 līdz pat 38 gadiem – studentes, psiholoģe, pārdevēja, skolniece, modele, pavāre, žurnāliste, veterinārārste, šofere, kinoloģe un reģistratore bērnu poliklīnikā. TV6 izvēlējusies trīs – Lauru Pauliņu (25), kurai patīk frizēt un fotografēt, Irēnu Jankovsku (28), kura mēdz eksperimentēt ar savām psiholoģes iemaņām, Zani Kalinku (32), kuru interesē teātris, tetovējumi un ceļošana. «TV6 ir dulls un īsti piemērots kanāls vīriešiem. TV6 veidotāji gribēja programmu padarīt vēl pievilcīgāku savai mērķauditorijai un saprata, ka «karstas» meitenes būs tieši tas, kas vajadzīgs!» »VZ« norādīja TV6 sabiedrisko attiecību koordinatore Marta Zandersone. Atklāšanas nedēļā ekrānos bija redzamas visas trīs vadītājas, bet turpmāk viņas mainīsies pa dienām.

Jau saņēmušas piedāvājumus

Laura Pauliņa ieraudzījusi reklāmu un drīz vien aizpildījusi pieteikuma anketu, taču nebija cerējusi tikt tik tālu. «Nekad kameru priekšā nedarītu to, kas ir pret manu pārliecību. Svarīgi, lai tas, ko daru, ir kvalitatīvi un gaumīgi,» sarunā ar »VZ« izteicās Laura. «Esmu senāk piedalījusies žurnāla «FHM» vāka modeles konkursā, tur nokļuvu starp finālistēm. Pēc «Karsto laika ziņu» pirmā ētera visas jau esam saņēmušas piedāvājumu [fotografēties] no žurnāla «Klubs».» Laura vēl nezināja, vai piekritīs šim piedāvājumam.

Irēna Jankovska sarunā ar »VZ« neslēpa, ka viena no lietām, ko viņa nekad nedarītu kameras priekšā, būtu «klaja izģērbšanās»: «Viss, kas pārkāpj ētikas normas, man ir tabu. Visām lietām ir savs laiks un sava vieta.» Taujāta par fotografēšanos vīriešu žurnāliem, Irēna neminstinās: «Jau vairāk nekā desmit gadu esmu bijusi modele. Mākslinieciska atkailināšanās, ja tas notiek profesionālā līmenī un ir jāstrādā kopā ar labu fotogrāfu, – tas ir skaisti. Konservatīvu «nē» šajā jautājumā no manis laikam būtu grūti sagaidīt.» Savukārt gados vecākā no jauno laika ziņu vadītājām Zane Kalinka atzina, ka sevī jūt zināmu devu ekshibicionisma un jauno darbu uztver kā spēli.

Svarīgākais