Plotņikova jau trešoreiz atgriežas "UgunsGrēkā"

© Publicitātes foto

Dak­te­ra Le­ona dvī­ņu­brā­lis Fē­likss ar Dai­les te­āt­ra ak­tie­ra Ģir­ta Ķes­te­ra pa­lī­dzī­bu jau at­grie­zies paš­mā­ju se­ri­ālā «Uguns­Grēks», un nu pie­nā­ku­si kār­ta ska­tī­tā­jus ie­prie­ci­nāt vi­ņa dzī­ves­bied­rei Se­ra­fi­mai, ku­ras lo­mā pie ska­tī­tā­jiem at­grie­žas Rī­gas Krie­vu te­āt­ra ak­tri­se Ve­ro­ni­ka Plot­ņi­ko­va.

Pa­gai­dām ak­tri­sei Ve­ro­ni­kai Plot­ņi­ko­vai, ku­ra jau kā­du lai­ku fil­mē­jas se­ri­ālā, un 28. ap­rī­lī vi­ņu bei­dzot ie­rau­dzī­ja arī «Uguns­Grē­ka» ska­tī­tā­ji, stin­gri pie­ko­di­nāts ne­iz­paust se­ri­āla si­že­ta smal­ku­mus. «Ku­ri­ozi jau ir bi­ju­ši un ne viens vien, ti­kai pa­gai­dām par tiem ne­va­ru stās­tīt, jo tad ir jā­stās­ta arī par si­že­tu. Fil­mē­jot jaun­ās sē­ri­jas, vi­su lai­ku esam la­bā no­ska­ņo­ju­mā. Jau ta­pu­ši vai­rā­ki ami­zan­ti ga­ba­li­ņi. Daž­brīd teksts bi­ja tāds, ka sā­ku­mā pat lā­gā ne­va­rē­jām to iz­la­sīt, jo vi­su lai­ku smē­jā­mies,» »VZ« prie­cī­gi stās­ta Plot­ņi­ko­va.

Par at­grie­ša­nos se­ri­ālā ak­tri­se ir ļo­ti ap­mie­ri­nā­ta un at­zīs­tas, ka gai­dī­ju­si ie­spē­ju at­kal ie­jus­ties Se­ra­fi­mas lo­mā. «Šī man ir jau tre­šā at­grie­ša­nās rei­ze ša­jā lo­mā, un sa­jū­ta ir tie­šām la­ba. Dau­dzu ko­lē­ģu teik­tais par to, ka te strā­dā lie­lis­ka ko­man­da un gai­sot­ne ir brī­niš­ķī­ga, nav pār­spī­lē­jums. Arī man te ir la­ba sa­jū­ta.»

Svarīgākais