Latvieti kronē par "Eiropas pērli"

© publicitātes foto

Ar kūku un saldumiem modeļu aģentūras «Terri» telpās nosvinēta latvietes Marijas Kupčus uzvara Kiprā notikušajā starptautiskajā skaistumkonkursā «Miss Pearl Of Europa 2009,» kurā Marija pārspēja ne tikai Rietumu skaistules, bet arī Intas Fogeles «misenes».

Lielākie veiksmes nesēji konkursā esot bijuši tēva dāvinātais krusts no Jeruzalemes un vīra Dmitrija atbalsts,» »VZ« atklāj «Eiropas pērles» titulu ieguvusī Marija Kupčus. «Vīrs man nemitīgi zvanīja no skatītāju rindām un teica, kas izskatās labi, kas ne. Viņš mani ļoti atbalstīja un uzvaras brīdi priecājās vēl vairāk nekā es pati,» stāsta modele. Grūtākais konkursā bijis neizrādīt izsalkumu kameru priekšā, jo pie galda meitenes tika pēc garām ekskursijām un daudzām intervijām, turklāt arī mielošanās brīdi fiksēja daudzas fotokameras. Brauciens uz Kipru Marijai visspilgtāk atmiņā tomēr palicis ar krāšņajām ekskursijām, viesmīlīgo uzņemšanu un, protams, ar izcīnīto uzvaru.

«Visas konkursa dalībnieces bija spēcīgas konkurentes. Tur piedalījās arī [aģentūras «Mis Latvija» direktores] Intas Fogeles meitenes, bet mūsu Marija izrādījās labākā. Skaistumkonkursi nav gluži mūsu aģentūras niša, tāpēc neuzskatām sevi par aģentūras «Mis Latvija» konkurentiem,» »VZ« stāsta modeļu aģentūras «Terri» direktore Marianna Prozorova.

Svarīgākais