Elli U klipu filmē Venēcijā

© F64

Dziedātāja Elli U prezentējusi jauno videoklipu un singlu «You & I». Intriģējošākais, ka video veidojis izcilais fotogrāfs Sergejs Kondrašins, kura vizītkarte nav vairs tikai fotogrāfijas modes žurnāliem, reklāmām un erotiskajam kalendāram, bet nu arī ievērojamu videoklipu filmēšana.

Dziesma «You & I» ir par mīlestību, tāpēc klipa filmēšanai dziedātāja Elli U, īstajā vārdā Elīna Usova (19), un fotogrāfs Sergejs Kondrašins ar komandu bija devušies uz pilsētu, kur to var sajust no papēžiem līdz pat matu galiņiem – romantisko Venēciju. «Pirmoreiz biju Venēcijā, tā mani apbūra ar savu romantisko auru. Es uzskatu, ka tā bija vispareizākā vieta, kur filmēt klipu, jo cerams, ka gan vide, gan singls tādā veidā liks sajust ikvienam kaut nelielu mīlestības piegaršu,» uzskata Elli U.

Videoklipā redzama pati dziedātāja, kura ir iemīlējusies kādā izskatīgā puisī, taču, kā izrādās, tas robežojies tikai ar filmēšanas laukumu, un Elli U vēl tikai ir savas lielās mīlestības meklējumos. Arī Venēcijas romantika nav abus satuvinājusi. «Puisis tiešām ir jauks, bet tā nav mana otra pusīte. Šo modeli, kurš patiesībā arī ir fotogrāfs, izvēlējās Sergejs Kondrašins, un es viņa izvēlei nevarētu nepiekrist.»

Interesanti, ka pāris ainas klipā sakritušas ar slavenās filmas «Tūrists» filmēšanas vietām, kurā piedalījās Džonijs Deps un Andželīna Džolija. «Arī filmā «Tūrists» gan Džolija, gan Deps izskatās viens otrā neprātīgi iemīlējušies, bet ar to arī viss beidzas, reālajā dzīvē tie ir tikai divi izskatīgi aktieri, kuri vienkārši kopā strādā. Tāpat arī ar mums,» sakritības salīdzina Elli U.

ATKAL JAUNS MĪĻĀKAIS?

Aģentūras «Mis Latvija» direktore Inta Fogele labprāt pozēja ar gados jaunāku pavadoni, kas deva pamatu dažādām baumām. Pati Fogele gan smejoties apgalvoja, ka, ja viņai būtu jauns mīļākais, tad tas noteikti būtu vismaz divreiz jaunāks. Viņas pavadonis bija dizainers Māris Pūpols, kurš bija atbildīgs par Elli U apģērbu klipa filmēšanas laikā.

Svarīgākais