Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

"Dziedošo ģimeņu" noslēguma ballē dzimst jauni pārīši [fotoreportāža]

© F64

Brīdī, kad pulksteņa rādītāji tuvojās trešajai nakts stundai, šova «Dziedošās ģimenes» noslēguma balle «Sapņu fabrikā» sasniedza kulmināciju. Savas simpātijas drosmīgi atklāja gan šova dalībnieki, gan tā mūziķi un operatori.

Kamēr pārējie mielojās ar svētku torti, šova pavadošā mūziķu sastāva taustiņinstrumentālists Džulians (Jānis Zvirgzdiņš) ērti iekārtojās līdzās «Dziedošo ģimeņu» dalībniecei Kristai, kas šovā pārstāvēja Brūveru ģimeni no Mārupes un visus ballētājus cienāja ar svaigiem burkāniem. Neslēpjot savas simpātijas par Brūveres sniegumu šovā, Džulians ar kāru muti tiesāja meitenes sarūpēto «zaķu barību».

Pēc veselīgās maltītes Džulians Brūveru ģimenes meitu pārsteidza ar sirsnīgu apskāvienu.

Ar spilgti dzeltenu nozīmīti «Nešķiramā Ņikonovu ģimene» pie krūtīm savu draudzeni Karinu, kas šovā pārstāvēja Ņikonovu ģimeni no Talsiem, «Dziedošo ģimeņu» finālā atbalstīja konkursa «Misters Latvija» finālists Andulis Vitte.

Savas simpātijas neslēpa arī LNT vadošais operators Imants Zaķītis (no kreisās), kas atstāja karstu buču uz viena no Karinas Ņikonovas vaigiem, kamēr otru ar savu skūpstu «apzīmogoja» Andulis Vitte.

Mielojoties ar svētku torti, kopīgu valodu ātri atrada arī otra Ņikonovu ģimenes dvīņumāsa Arina un Uškānu ģimenes galva, daugavpilietis Artūrs.

Mazliet nomaļus no visiem šova noslēgumu klusā divvientulībā izbaudīja arī «Dziedošo ģimeņu» pavadošā mūziķu sastāva ģitārists Mārcis Auziņš un viņa draudzene, vokālā trio «Lady's Sweet» dalībniece Vineta Elksne.