Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Anna Rozīte ar Marku iemēģina azartspēles

© F64

Iemalkot "Bacardi" rumu un pamētāt spēļu kauliņus klubā "DStyle" nedēļas nogalē ieradās pirmā pašmāju "Playboy" modele Anna Rozīte un grupas "Double Faced Eels" līderis Marka.

Rudens vakaros sasildīties ar glāzi ruma nav nemaz tik slikti – klubā "DStyle" mēģināja pārliecināt "Bacardi" ballītes organizatori. Vakara gaitā ikvienam bija iespēja iemalkot ruma «šotiņu» un iemēģināt veiksmi kauliņu spēlē. Krupjē lomā iejutās Dailes teātra aktieris Lauris Dzelzītis, savukārt pirmie savu veiksmi pie spēļu galda tika aicināti izmēģināt «Double Faced Eels» līderis Marka (Mārtiņš Gailītis) un TV raidījuma «Kinomānija» vadītāja Anna Rozīte. «Esmu ļoti azartisks cilvēks un esmu darījis daudz ko traku, taču – nē, atkarības no azartspēlēm gan man nav, uz īsto kazino mani nevelk,» »VZ« atzina Marka. Arī Rozīti azartspēles īpaši nevilinot. Kaut gan šoreiz veiksme bija meitenes pusē, doties izmēģināt laimi, spēlējot uz naudu, Rozīte negrasās: «Šoreiz tas vairāk ir joka pēc, man ir interesanti tajā visā piedalīties. Es nekad neesmu spēlējusi uz naudu, un arī tagad mani tas nesaista,» atzinās Rozīte.

BIZNESĀ VEICAS, SPĒLĒ – NE

Uz īsu brīdi spēles galdam pievienojās arī kluba «DStyle» īpašniece Ella, taču Annas Rozītes padomi nenesa veiksmi un ar pirmo likmi Ellai nācās šķirties no visiem žetoniem. «Kam neveicas kārtīs, tam veicas mīlestībā,» noteica Rozīte. Šoreiz klātesošie vienojās, ka tiem, kam neveicas kauliņu spēlē, veicas biznesā.

«Veiksme atkarīga arī no tā, kurā vietā tu nostājies pie spēles galda,» klāstīja spēles krupjē Lauris Dzelzītis. Marka to sevišķi vērā neņēma un izvēlējās atrasties blakus glītākajām meitenēm.