Pamelai nākas samazināt krūtis, Kortnija grib atpakaļ savas lūpas

© Scanpix

Vairumam Holivudas zvaigžņu vizīte plastiskās ķirurģijas klīnikā ir tikpat ierasta lieta kā parastiem cilvēkiem friziera apmeklējums. Jau no Holivudas pašiem pirmsākumiem lielā ekrāna dievi un dievietes regulāri koriģējuši sev degunus, palielinājušas krūtis, atsūkuši taukus un līdzinājuši grumbiņas.

Protams, sejas un ķermeņa pielabošana paildzina karjeru, taču daudzas slavenības, reiz pamēģinājušas plastisko operāciju, atzīstas, ka labāk nebūtu to veikušas.

Karmena Elektra ir īsta seksbumba – viņas ideālā seja un satriecošā figūra padara trakus vīriešus visā pasaulē. Greznās silikona krūtis ļauj dīvai bez kautrēšanās uzstāties striptīzšovos uz Lasvegasas labāko spēļu zāļu un naktsklubu skatuvēm. 27 gadu vecumā Elektra implantēja silikonu un padarīja savu krūšu izmēru divreiz lielāku. Tiesa, tagad viņa uzskata, ka tas nebija nemaz tik vajadzīgs, kaut arī tagad nav jānēsā "pushup" krūšturi.

Leģendārās grupas "Nirvana" solista Kurta Kobeina atraitne, dziedātāja Kortnija Lova agrāk vienmēr lietoja košas lūpukrāsas, lai padarītu savas lūpas izteiksmīgākas, bet tad kādu dienu vienkārši aizgāja pie ķirurga un uzpumpēja tās. Pēc operācijas mūziķe kļuva līdzīga liellūpu forelei. Rūgti nožēlodama izdarīto, Lova savā blogā ierakstīja, ka atkal vēlētos atgriezt savas dabīgās, Dieva dotās lūpas, jo tās bijušas itin jaukas, un arī mute bija liela un brīnišķīga.

Aktrise nekad nav slēpusi, ka regulāri apmeklējusi plastiskās ķirurģijas klīnikas. Viņa ir izmēģinājusi no visa pa druskai: nedaudz plastisko ķirurģiju, nedaudz botoksa injekcijas, nedaudz liposakciju. Taču Kērtisa atzīst, ka neviena no mākslīgās ķermeņa atjaunošanas metodēm nenieka nav līdzējusi. Iespējams, aktrise tomēr nedaudz liekuļo un pietēlo, jo savos 52 gados izskatās vienkārši lieliski.

Džeina Fonda vienmēr skaitījusies viena no 20. gadsimta nogales skaistākajām Holivudas aktrisēm. Lerija Kinga šovā kinozvaigzne atzinās, ka ne reizi vien veikusi plastiskās operācijas. Turklāt viņa gūlās zem skalpeļa arī pēc tam, kad bija zvērējusi nekad vairs to nedarīt. Pēc tam Fonda publiski atzinās gļēvulībā, nespējot pretoties mākslīgā skaistuma vilinājumam, un nožēloja izdarīto.

Skandalozās britu modeles Keitijas Praisas ārējā izskatā ļoti maz kas palicis no tās simpātiskās meitenes, kāda viņa bija pirms daudziem gadiem. Viņas ķermenis jau no dabas bija skaists, taču Praisa nolēma, ka tomēr nav gana laba. Modele savam ideālam tuvojās pakāpeniski, soli pa solim, operāciju pēc operācijas. Nolēmusi palielināt krūtis, meitene sevī ievietoja milzīga izmēra silikona implantus. Taču pēc tam viņa nožēloja izdarīto un atkal gūlās uz operāciju galdu, lai samazinātu savas milzīgās "bumbas". Taisnības labad jāteic, ka arī jaunās Keitijas krūtis izskatās vairāk nekā iespaidīgi.

Krūšu samazināšanas operācija bija jāveic arī Pamelai Andersonei. Seriāla "Pludmales patruļa" zvaigzne savulaik arī bija uztaisījusi sev ārkārtīgi lielas krūtis. Turklāt tolaik Andersone pati bija ļoti tieviņa un ar savām milzīgajām silikona krūtīm atgādināja zāles stiebriņu ar tam piestiprinātām melonēm. Beigās modele atzina, ka megalielās krūtis sagādā pārāk daudz neērtību, un samazināja tās līdz kaut cik cilvēcīgam izmēram.

Senos laikos Mikijs Rurks bija Holivudas seksa simbols. Pēc veselas virknes plastisko operāciju aktieris atzina, ka "vērsies pie nepareizā puiša", un apsūdzēja savu ķirurgu nekompetencē. Britu plastiskā ķirurģe Andželika Kavuni, vērtējot izmaiņas zvaigznes izskatā, uzskata, ka viņš operēts pēc novecojušas metodes. Pēc speciālistes domām, Rurkam veikta sejas ādas savilkšana, kā dēļ ir novirzījusies matu līnija virs pieres. Visdrīzāk, aktierim veikta arī matu pārstādīšana, lai apstādinātu plikpaurības veidošanos.

80. gadu populārās grupas "Dead Or Alive" līderis Pīts Bērnss ieguvis "godpilno" titulu kā viens no slavenākajiem plastiskās ķirurģijas upuriem. 51 gadu vecais mūziķis tik ļoti izkropļojis savu seju ar neskaitāmām ķirurģiskajām manipulācijām, ka tagad līdzinās bezdzimumu būtnei. Cenšoties atgūt jaunību un pievilcību, viņš neskaitāmas reizes veicis rinoplastiku, sejas ādas savilkšanu, un visbeidzot kārtējā iejaukšanās noveda Bērnsu pie nopietniem sarežģījumiem. Neveiksmīgas lūpu palielināšanas operācijas rezultātā uz mūziķa sejas izauga briesmīgi "pelmeņi", kas turklāt vēl sāka sadalīties. Viņam izdevās uzvarēt tiesas prāvu pret ķirurgu, kurš Bērnsu sakropļoja, bet seja bija steidzami jāglābj. Mediķi ieteica māksliniekam pilnībā amputēt lūpas, taču Itālijā izdevās uzmeklēt speciālistu, kurš apņēmās savest Bērnsa seju normālā izskatā. Tiesa, rezultāts vēl ir tālu no vēlamā. Agrāk dziedātājs nespēja noraudzīties uz sevi spogulī bez asarām acīs, nespēja strādāt, ēst cietu barību un pat dzert varēja tikai caur salmiņu. Toties tagad viņš ir priecīgs un laimīgs, ka visas šausmas ir pagātnē, un nozvērējies vairs nekad neveikt plastiskās operācijas.

Svarīgākais