Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

"Dziedošajās ģimenēs" uzvaru prognozē Uškāniem vai Zaļkalniņiem

© f64

Da­žas die­nas pirms šo­va "Dzie­do­šās ģimenes" pusfināla pirmo reizi pub­liskots arī skatītāju balso­jums, kas aplie­cina, ka ko­pā ar žū­rijas ko­misijas vērtējumu vislie­lāko atbalstītāju pulku šo­brīd ir izde­vies ie­gūt Zaļ­kalniņu ģime­nei. Pa­ši šo­va da­līb­nie­ki par po­tenciālajiem uzva­rētājiem min Uškānu ģime­ni.

Ku­ri būs lie­kie?

Jau trīs mē­ne­šu garumā ik svētdie­nas vakaru šo­va "Dzie­do­šās ģime­nes" skatītājus prie­cē skanīgas ģime­nes no visiem Latvijas no­vadiem. No divpadsmit ģime­nēm šo­brīd palikušas vairs tikai četras – Uškānu ģime­ne no Daugavpils, Zaļkalniņu ģime­ne no Lielvārdes,Ņiko­no­vu ģime­ne no Talsu no­vada un Krū­miņu ģime­ne no Alūksnes. Jau šajās brīvdie­nās «Sapņu fabrikā» no­risināsies šo­va pusfināls, kurā vie­na dzie­dātāju ko­pa tiks atsijāta, savukārt pēc ne­pilnas ne­dē­ļas tiks kro­nē­ta šī gada dzie­do­šākā Latvijas ģime­ne, kas saņems arī naudas balvu 5000 eiro apmē­rā.

Ska­tī­tā­ji mīl Ņiko­no­vus

Dažas die­nas pirms pusfināla LNT šo­va mājaslapā interne­tā publisko­tais skatītāju balso­jums ie­priekšējā raidījumā aplie­cina,ka vislie­lāko skatītāju mīlestību vismaz pirms ne­dē­ļas bija ie­manto­jusi Ņiko­no­vu ģime­ne ar 3793 atbalstītāju balsīm (tām pie­vie­no­jas 55 žū­rijas ko­misijas punkti), Krū­miņu ģime­ne ar 3664 balsīm (plus 55 punkti) un Zaļkalniņu ģime­ne ar 3361 balsi (plus 58 žū­rijas punkti). Uškāniem gan bija tikai 3170 skatītāju balsis, toties visvairāk – 60 – žū­rijas ko­misijas do­tie punkti.

Uz­teic konku­rentus

Ja vairums skatītāju uzvaras laurus plūkt no­vēl Zaļkalniņu ģime­nei, aptaujājot pašus dalībnie­kus, gandrīz visi par po­tenciālajiem «Dzie­do­šo ģime­ņu» uzvarētājiem min Uškānu ģimeni. «Latgale to­mēr paliek Latgale – manuprāt, tie­ši Uškāni ir šo­va visspē­cīgākā ģime­ne,» pauž Krū­miņu ģime­nes dēls Edgars. «Lai gan visas ģime­nes šo­brīd dzied ļo­ti labi, perso­niski es no­vēlē­tu uzvaru Ņiko­no­vu ģimenei,» turpina puisis. «Ārēji varbūt ne­daudz klusāki nekā pārē­jie, viņi ir ļo­ti saliedē­ta ģime­ne, kas dara tikai to, kas pašiem patīk.» Savukārt Ņiko­no­vu ģimenes meita Karina starp poten­ci­āla­jiem šo­va uz­va­rē­tājiem sa­redz di­vas ģi­menes. «Do­māju, ka uz­va­rēs vai nu Uškāni , vai arī Krū­mi­ņi,» sa­ka mei­tene. «Šo­brīd gan uz­va­ras laurus plūkt bū­tu pelnījušas pilnīgi vi­sas ģi­menes, jo abso­lū­ti katra sa­vos priekšnesumos ir ieli­kusi milzīgu darbu.»

Lat­gale pret četrgadnieci

Pa­ši Uškāni šo­va uz­va­rē­tāja tro­nī pa­gai­dām vēl nevienu neieceļ. «Uz­va­rēs tas, kas pa­liks uz­ti­cīgs sa­vam stilam,» la­ko­niski no­skalda Uškānu ģi­menes galva Artūrs. «Vi­su jau šā vai tā bei­gās izlems ska­tītāji. Šo­brīd man liekas, ka pilnīgi katrai ģimenei ir kāda sa­va ro­zīnīte,kuras dēļ tieši tā bū­tu pelnījusi uz­va­rēt.» Šo­brīd visjaunākā «Dziedo­šo ģi­meņu» da­lībniece, Zaļkalni­ņu četrga­dīgā pasta­rīte Zane ar spo­žām acīm pa­zi­ņo: «Man ļo­ti pa­tīk dziedāt un dejot. Esmu ļo­ti priecīga, ka mēs esam ti­kuši tik tālu.» Kā pa­skaidro Zaļkalni­ņu mamma Da­ce, ma­zā Za­nīte esot vislielākais ģi­menes kurbulētājs, kas ne mirkli neļaujot nolaist ro­kas. Nav no­slē­pums, ka tieši vi­ņas vi­ta­li­tātes dēļ daudzi starp uz­va­rē­tājiem sa­redz tieši Zaļkalni­ņus. «Mēs vien­kārši vi­ņai uz­ti­ca­mies,» par ma­zo Za­nīti smaidot sa­ka ģimenes galva Jānis.