Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Signes Valteres mamma lepna par meitu

© Gatis Gierts F64

Ar krāšņu iznācienu uz Ķīpsalas izstāžu zāles skatuves aizvadītajās brīvdienās sevi atkal spilgti pierādīja basketbolista Kristapa Valtera bijusī sieva Signe Valtere: jauno stilistu konkursā viņa izcīnīja otro vietu.

Par jaunās stilistes Signes Valteres panākumiem īpaši lepna bija mamma Inguna Skoliņa. Kad viņa aizvadītajās brīvdienās Ķīpsalā ieradusies uz konkursu, Valteres pirmie vārdi esot bijuši šādi: «Nu, tagad tā godīgi: paskaties uz visiem modeļiem un tad pasaki, ko tu domā – kādas ir manas izredzes?» Valteres mamma rūpīgi aplūkojusi visus kopskaitā divdesmit jauno stilistu veikumus. «Redzēju, ka manas meitas darbs ir labs, taču pēc viņas modeles iznāciena uz skatuves sapratu – viss ir lieliski! Bija gan izcili piemeklēta mūzika, gan skaistais plīvurlietussargs, gan meitas iznākšana zem tā savā meitenīgi sapņainajā tēlā – tas bija mazs stāsts ar daudzpuktiem nobeiguma vietā.»

Basketbolista Kristapa Valtera bijušās sievas stilistes Signes Valteres stiprais plecs šobrīd ir viņas mamma Inguna Skoliņa. «Mēs esam ne tikai māte un meita, mēs esam arī labākie draugi!»

OTRĀ LABĀKĀ STILISTE

Asociatīvā tēla veidošanas konkursā par tēmu «Intriga», kas aizvadītajās brīvdienās norisinājās modes un skaistumkopšanas izstādē «Baltic Beauty 2010» Ķīpsalā, jaunā stiliste Signe Valtere ieguva otro vietu. Savam konkursa darbam Valtere deva nosaukumu «Mans noslēpums».

RADA KĀZU KLEITU

Četrdesmit minūšu laikā no četrdesmit metriem auduma un septiņdesmit metriem atlasa lentīšu stiliste Signe Valtere bez šujmašīnas uzbūra greznu kāzu kleitu ar daudziem volāniem trīs slāņos, kas tika papildināta ar izteiksmīgu grimu un sapņainu plīvurlietussargu no Valteres nesen prezentētās modes preču līnijas.