Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Uz skatuves sevi piesaka arī trešā no māsām Šomasēm

© F64

Latvijā populārās dziedātājas Lienes Šomases jaunākā māsa Kristīne kāpusi uz šova «Dziedošās ģimenes» skatuves. Savukārt skatītāju rindās viņu aktīvi atbalsta māsa Sandra Šarlote Šomase.

TV ekrānos arī Kristīne

Lai arī vairākumam kā labas balss īpašniece ir pazīstama tikai dziedātāja Liene Šomase, arī abas viņas māsas – Kristīne un Sandra Šarlote – ir apveltītas ar dziedāšanas talantu. «Dziedu jau no trīs gadu vecuma, un mūzika ir mans otrais es,» par sevi saka 17 gadu vecā Kristīne Šomase, ko »VZ« aizvadītajās brīvdienās sastapa LNT šova «Dziedošās ģimenes» dalībnieku vidū. Tērpusies austrumnieciskā tērpā, meitene kāpa uz skatuves kopā ar Krūmiņu ģimeni no Alūksnes.

Krūmiņu krustmāte

«Kristīne ir mūsu jaunākā dēla Sanda krustmāte,» sarunā ar »VZ« atklāja ģimenes tētis Zigmārs. «Savukārt mūsu vecākais dēls Edgars kopā ar Kristīni dzied nu jau gandrīz trīs gadus. Lai gan Kristīne bieži ciemojas pie mums Alūksnē, viņas māsa Liene savulaik nezināja, ka Edgars ir aizgājis pieteikties tieši uz viņas vadīto Valmieras Dzelteno kori. Tikai tad, kad viņš jau bija ticis korī un visi sāka kopā strādāt, Liene piefiksēja – tas taču ir Edgars!» atminas Krūmiņu ģimenes galva.

Būs arī ceturtais «Šomasis»

Iespējams, kādā no turpmākajām uzstāšanās reizēm dziedošās Krūmiņu ģimenes rindas papildināšot arī māsu Šomasu punduršpics Otto, »VZ« stāstīja Krūmiņš. Rātni sēžot savas saimnieces Sandras Šarlotes rokās, četrkājainais mīlulis ir pastāvīgs šova klātienē vērotājs, kuru pie skaļas dziedāšanas droši vien pieradinājuši saimnieces «ekskluzīvie solokoncerti» dušā. «Kaimiņš uz durvīm atstājis zīmīti: «Kaimiņien, jūs skaisti dziedat «Palaid mani vējā» dziesmu!» Laikam bija pārāk skaļi,» par kāda šāda koncerta dušā sekām sociālās saziņas portālā «Twitter» prātoja Sandra Šarlote...