Šomase atgriežas uz skatuves, bērnu auklē māsa

© VZ arhīvs

Aizvadītās nedēļas nogalē Siguldas pilsdrupās notika mūziķa Māra Dronkas piemiņas pasākums, kurā kopā ar grupu "Flora" kā īpašais viesis uz skatuves kāpa arī Liene Šomase. Šis bija viņas pirmais koncerts, ko dziedātāja sniedza pēc meitiņas Gabrielas piedzimšanas.

Bez skatuves nespēj

Pirms neilga laika Liene Šomase un viņas draugs Mārtiņš Samulis pēc senlatviešu tradīcijām kristīja savu divus mēnešus veco meitiņu Gabrielu. Taču dziedātāja nebūt negrasās sēdēt mājas. Gluži pretēji, viņa enerģijas pilna un smaidīga atgriežas uz skatuves. Šomases atgriešanās notika koncertā Siguldas pilsdrupu estrādē, kur viņa uzstājās kopā ar šlāgermūzikas kopu "Flora". "Es jūtos labi, un ir tā, ka bez skatuves nevaru iztikt. Man prieks šeit uzstāties, un cilvēki arī ir ļoti atsaucīgi," "VZ" teica Šomase.

Māsa ar ratiņiem

Iepriekš intervijās Šomase pieļāva, ka viņas uzstāšanās reizēs par mazo meitiņu rūpēsies bērna tēvs Mārtiņš Samulis. Taču, kā novēroja "VZ", vismaz Siguldā aukles pienākumi tika uzticēti māsai Sandrai Šarlotei, kas pacietīgi stumdīja ratiņus šurpu turpu pa mūziķiem paredzēto stāvvietu. Jāatgādina, ka dziedātājas meitiņa Gabriela sevi pasaulē pieteica 17. jūnijā, dienas vidū. Gan dzemdībās, gan visas četras dienas slimnīcā kopā ar Lieni bija arī viņas dzīvesdraugs. Meitiņai dots viņa uzvārds – Samule.