Vai Arvīds Babris atkal kļūs par tēvu?

© F64

Šova «Dziedošās ģimenes 2» režisora Arvīda Babra (49) sievas Santas Latkovskas-Babres (26) ķermeņa aprises liek domāt, ka aizvadītajā gadā laulības ostā iestūrējušajam pārim jau drīz gaidāms ģimenes pieaugums.

Kamēr režisors Arvīds Babris aktīvi šiverē šova «Dziedošās ģimenes 2» aizkulisēs, tā klātienes skatītājus ik pa brīdim detalizēti informējot, cik vēl minūtes atlikušas līdz kārtējās reklāmas pauzes beigām, viņa sieva Santa Latkovska-Babre ikreiz ieņem vienu un to pašu vietu skatītāju rindās, tērpusies brīvi krītošās blūzītēs. Lai gan meitene savas ķermeņa aprises cenšas rūpīgi slēpt, mazais vēderiņš ir acīm redzams...

Arī pirms gada Santa Latkovska-Babre bija bieža šova «Dziedošās ģimenes» skatītāja, taču tad viņa apģērbā priekšroku deva dažādas krāsas apspīlētiem džemperīšiem.

Aizvadītā gada «Dziedošo ģimeņu» noslēguma ballītē Arvīds Babris kopā ar sievu laidās neprātīgā dejā, neslēpjot prieku par iestūrēšanu laulības ostā, ko bez liekas preses uzmanības abi bija pamanījušies paveikt dažas nedēļas pirms šova noslēguma. Jāatgādina, ka Babris jau divreiz ir bijis precējies un viņam ir trīs pieauguši bērni – no pirmās laulības ar Ivetu Babri dēls Reinis un meita Agate, bet no otrās laulības ar Ditu Torsteri – dēls Rūdolfs.

Svarīgākais