Krievijas zvaigznes "Jaunajā vilnī" demonstrē bezgaumības virsotnes

Savulaik krievu dziedātājs Valerijs Ļeontjevs ir veicis vienu plastisko operāciju pēc otras, bet nu operāciju gaitā iegūtos defektus cenšas nomaskēt ar dīvainiem tērpiem. Šoreiz Ļeontjeva tēls atmiņā lika ataust tēlam no filmas «Mūmijas pēdējais lāsts». Lai nu kā, šobrīd Ļeontjevu pat aiz cieņas pret viņa muzikālo veikumu par skaistu nosaukt būtu grūti. © F64

Krievijas estrādes spīdekļu izpratne par stilu un skaistumu reizēm ir tik iespaidīga, ka tumšā nakts stundā ieraugot kaut ko tādu uz ielas varētu ķert trieka. »VZ« piedāvā ieskatu krāšņāko «Jaunā viļņa» personāžu fotogalerijā.

PAR GLĪTU NENOSAUKT

Savulaik krievu dziedātājs Valerijs Ļeontjevs ir veicis vienu plastisko operāciju pēc otras, bet nu operāciju gaitā iegūtos defektus cenšas nomaskēt ar dīvainiem tērpiem. Šoreiz Ļeontjeva tēls atmiņā lika ataust tēlam no filmas «Mūmijas pēdējais lāsts». Lai nu kā, šobrīd Ļeontjevu pat aiz cieņas pret viņa muzikālo veikumu par skaistu nosaukt būtu grūti.

ŠOKS PAT IERAUGOT

Ieraugot dziedošo frizieri Sergeju Zverevu ar viņa pavadoni, pat rūdītus fotogrāfus uz pāris minūtēm pārņēma šoks par vīrieša (?) savdabīgo izskatu. Zverevs savulaik veicis vairākas plastiskās operācijas, lai līdzinātos vācu supermodelei Klaudijai Šīferei. Par to, cik viņam tas veiksmīgi ir izdevies, spriediet paši.

ĪPAŠI SAPUCĒJIES

Dziedātājs Boriss Moisejevs nekad nav slēpis savu netradicionālo seksuālo orientāciju. Arī savos koncertos viņš vienmēr izcēlies ar savu vizuālo tēlu. Par godu «Jaunajam vilnim» Moisejevs šoreiz bija īpaši saposies...

VASKA FIGŪRA

Padomju estrādes leģenda Josifs Kobzons, šķiet, jau vairākas desmitgades vizuāli nav mainījies, arī garderobe laikam ir tā pati. Brīžos, kad Kobzons mierīgi stāv, viņu var sajaukt ar vaska figūras lelli. Tiesa, ja šāda «vaska figūra» pēkšņi izkustas, vismaz viegla aritmijas lēkme garantēta.

DRAKULAS JAUNĀ VERSIJA

Ieraugot Filipu Kirkorovu šādā paskatā, tumšā nakts laikā uzreiz rodas vēlme tvert pēc krusta vai svētītā ūdens. Šādi saposies, Kirkorovs noteikti varētu pretendēt uz galveno lomu filmā par grāfu Drakulu.

Svarīgākais