Basketbolistu bijušās apvienojas un atver modes veikalu

© Gatis Gierts F64

Populāro basketbolistu brāļu Kristapa un Sanda Valteru bijušās sievas Signi un Katrīnu nu vieno ne tikai kopīgas laulības dzīves neveiksmes, bet arī «Berga bazārā» jaunatvērtais modes preču veikals «Mondolini»: Katrīna ir šā veikala seja, bet Signei uzticēti stilistes un vizāžistes pienākumi.

PIRMĀ PIRCĒJA

Modes preču veikala «Mondolini» atklāšanā lielāko preses uzmanību izpelnījās basketbolista Sanda Valtera bijusī sieva Katrīna un Kristapa Valtera bijusī sieva Signe. Lai kaut nedaudz mazinātu ap sevi sacelto ažiotāžu, Valteres sev pa vidu ievilka miljonāra Viļa Krištopana vedeklu Santu Krištopani (vidū), visiem skaļi paziņojot: «Viņa ir pirmā pircēja!»

ĪPAŠNIECĒM SAVAS DUBLIERES

Veikala sejas pieskaņojot pašas saviem tēliem, «Mondolini» īpašnieces dziedātāja Laimja Rācenāja meita Anna Rācenāja un dizainere Madara Kauliņa Latvijā populāru cilvēku radītos tērpus uzticējušas reklamēt mediju aģentūras OMD direktora Henrija Bukava sievai Antai un basketbolista Sanda Valtera bijušajai sievai Katrīnai.

BIJUŠIE VĪRI VIENO

Kamēr Katrīnas šķirtais vīrs Sandis Valters kopā ar abu meitu Luīzi un savu jauno draudzeni Elīzu Kaurāti atpūšas Amerikā, bet Signes bijušais – Kristaps Valters – ar abu meitu Keitiju ir devies ceļojumā pa Eiropu, abas dāmas pavada laiku kopā, viena otru iedvesmojot: Signe savai draudzenei atklāj Birutas Mageles starptautiskajā stilistu skolā apgūtās stila tendences, savukārt Katrīna neskopojas ar komplimentiem par draudzenes svaigi pieaudzētajiem matiem.

BUKAVA MEITAS GARDEROBE

Lai atbalstītu savu sievu un pusotru gadu vecās meitiņas Hannas māti Antu Bukavu, uz veikala «Mondolini» atklāšanu bija ieradies TV dīvas Dagmāras Legantes bijušais draugs Henrijs Bukavs. Atzinīgi novērtējis savas sievas veidoto apģērbu kolekciju bērniem, Bukavs »VZ« smaidot paziņoja – par savas meitiņas garderobi viņam nu turpmākos pāris gadus galva nebūšot jālauza!

KAMBALAS RADĪTĀS DRĒBES

Ikvienam nu ir nopērkami basketbolista Kaspara Kambalas un viņa draudzenes Tifānijas Krievijā radītie apģērbi, kas turpmāk Latvijā būs pazīstami pēc zīmoliem «Mondolini by Kaspars Kambala» un «Mondolini by Tiffani Kambala». Paši to radītāji uz veikala atklāšanu gan nebija ieradušies, jo kopā ar abu bērniem no iepriekšējām attiecībām atpūšas Amerikā.

Svarīgākais