Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

"PeR" un "Lady’s Sweet": vēl brīvas divas meitenes un puisis

© Raitis Plauks F64

Vēl dažas dienas un sāksies "Jaunais vilnis''. Latviju šogad konkursā pārstāvēs puišu grupa "PeR" un meitenes no "Lady’s Sweet".

Savdabīgā trio «PeR» dalībniekus ārpus skatuves, gluži kā pārējos viņu vienaudžus, interesē sports, tehnoloģiskās lietiņas un, protams, meitenes. Tiesa, no trio ar brīvā puiša statusu var lepoties tikai Ralfs Eilands (16). Edmunds Rasmanis (19) jau gandrīz divus gadus ir kopā ar savu draudzeni Klintu, arī Pēteris Upelnieks (19) jau ilgāku laiku ir aizņemts. «Es vēl esmu jauns, man jābauda dzīve,» smejoties skaidro Ralfs. Visi trīs puiši aizvien dzīvo kopā ar vecākiem.

Savukārt meiteņu trio «Lady’s Sweet» dalībniecēm arī ārpus skatuves lielākā aizraušanās ir un paliek mūzika. «Es pilnībā esmu mūzikā, un laikam jau tas arī ir mans hobijs un dzīve,» atzina Karīna Tropa (24). Viņa, līdzīgi kā Vineta Elksne (26), ir brīva, savukārt trešajai grupas dalībniecei Jolantai Strikaitei (25) pie sāniem ir ne vien mīļotais vīrietis, ārsts Jānis Lapiņš, bet arī četrkājainais mīlulis – gludspalvainā krievu toiterjera meitene Sofī.

Neraugoties uz to, ka vēl nesen komponists Raimonds Pauls visai asi izteicās par savu iespējamo līdzdalību konkursā «Jaunais vilnis», spiediena ietekmē viņš tomēr šogad nolēmis piedalīties žūrijas darbā. Tiesa, atkal piebilstot, ka šoreiz tā būs pavisam, pavisam pēdējā reize. «Ja tur nebūsim mēs ar Laimu [Vaikuli], tad mūsējiem tur ies diezgan grūti. Divas mūsējās grupas tomēr piedalās. Ar balsošanu mēs visus šos gadus esam savējos atbalstījuši,» savu lēmuma maiņu skaidro pats Pauls. Tiesa, nedaudz smejoties, viņš sarunas beigās norāda, ka nu gan tiešām tā būšot pēdējā reize.