Kondrašina modeļu cīņā "princese" izkonkurē "miseni"

© www.calendarlive.eu/lv

Lai kļūtu par fotogrāfa Sergeja Kondrašina 2011. gada kalendāra erotisko modeli, viņa mājaslapā internetā ar saviem ķermeņiem vairākus mēnešus mērojās 39 finālistes. Viņu vidū arī konkursa «Mrs Universe 2009» dalībniece Evija Indriksone-Nikonorova un skandalozā šova «Latvijas princese 2009» dalībniece Karīna Šmite.

Sesto gadu pēc kārtas slavenais erotisko fotogrāfiju autors Sergejs Kondrašins rūpīgi atlasa modeles savam jaunajam – nu jau 2011. gada – kalendāram. Kamēr tā spožākās zvaigznes vēl tiek turētas noslēpumā, publiskai apskatei izliktas 39 puskailas meitenes, kas godam izturējušas nu jau par tradīciju kļuvušā Kondrašina potenciālo no tautas ņemto erotisko modeļu konkursa atlasi. To vidū ir arī 22 gadus vecā «princese» Karīna Šmite un trīs gadus par viņu vecākā precēto sieviešu skaistumkonkursu dalībniece Evija Indriksone-Nikonorova. Kamēr «princesei» ar 83 savāktām balsīm izdevies ierindoties 21. vietā, «misene» ar savām piecām balstiņām palikusi pēdējā – 39. – vietā...

Finālā pirmo vietu ar 1162 balsīm pārliecinoši ieņēma krieviski runājošā Daniella Trofimova. 21 gadu vecā tumšmate par sevi saka: «Es piedalos šajā konkursā, lai uzvarētu.» Un arī uzvar.

Skandalozā šova «Latvijas princese 2009» dalībniece Karīna Šmite par sevi saka: «Uzskatu, ka cilvēkam ir sevi jāpilnveido ne tikai ārēji, bet arī iekšēji, jo ārējais skaistums tomēr iet roku rokā ar iekšējo. Šajā projektā piedalos tādēļ, ka vēlos pilnveidot sevi no dažādiem rakursiem. Man ļoti patīk visādu veidu šovi un azarts. Uzskatu, ka šis ir ļoti labs izaicinājums man un maniem spēkiem.»

Konkursa «Mrs Universe 2009» dalībniece Evija Indriksone-Nikonorova par sevi saka: «Esmu aktīvs, dzīvespriecīgs cilvēciņš. Audzinu divus dēliņus. Šim projektam pieteicos, jo man ļoti patīk visādas ašas idejas. Uzskatu, ka labāk ir vienreiz izmēģināt, nekā simtreiz par to domāt. Fotogrāfijām manā dzīvē ir ļoti liela nozīme, jo tās tev paliek uz visu dzīvi un ir patiesas vērtības.»

Fināla pirmo vietu pārliecinoši ieņem krieviski runājošā Daniella Trofimova, kas par sevi saka: «Es piedalos šajā konkursā, lai uzvarētu!» Un arī uzvar.

Svarīgākais