Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Ančevskis un Kemlere beidzot saņēmuši solīto naudu

© Lauris Vīksne, f64

Vēl maija sākumā TV3 šova «Dejo ar zvaigzni 3» uzvarētāji aktieris Ainārs Ančevskis un dejotāja Ieva Kemlere joprojām nebija saņēmuši šovā iegūto naudas balvu – 7000 eiro. Šajā nedēļā tas beidzot ir noticis – katrs no uzvarētājiem nu kļuvis par 3500 eiro bagātāks.

Iegulda īpašumā

«Jā, naudu par uzvaru šovā beidzot esmu saņēmis, un arī idejas, kā to izmantot, man ir,» »VZ« pavēstīja Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ainārs Ančevskis, kas daudziem saistās ar TV3 seriālā «UgunsGrēks» atveidoto Aleksi. «Nauda tiks izmantota jau šīs nedēļas laikā, un tas būs ieguldījums manā lauku īpašumā Vecumnieku pagastā,» norādīja Ančevskis, kura dzīve pēc dalības šovā jau atkal esot iegājusi ierastajās sliedēs. Aktieris atzinās – šobrīd ar lielu nepacietību gaidot Jāņus, kad kopā ar savu mīļoto sievieti Martu un dēliņu Raiti varēs izbaudīt gandrīz mēnesi ilgu atvaļinājumu, ko pavadīs, atpūšoties savā lauku īpašumā.

Nauda sāk tracināt

«Ziniet, mani šis jautājums par naudu jau sāk bišķiņ tracināt,» »VZ«, smagi nopūšoties, paziņoja dejotāja Ieva Kemlere. «Ja godīgi, tad galveno balvu mēs ar Aināru jau sen esam saņēmuši – tas, ka mēs šovā esam pirmie, arī ir mūsu galvenā balva. Kas attiecas uz naudu – tā vismaz man šoreiz nav tas svarīgākais. Nu protams, viss ir kārtībā – naudu esmu saņēmusi, un viss notiek kā vajag. Kā jau parasti tas šādās reizēs notiek, nauda mūsu kontos ieripoja nepilna mēneša laikā, nevis kā daži labi bija izdomājuši – jau uzreiz šova fināla dienā. Tikai nejautājiet man, kā es to tērēšu – neteikšu!» »VZ« noskaldīja Kemlere.

Ceļos ar jahtu

Kā vēsta »VZ« rīcībā esošā informācija, jau šā mēneša beigās dejotāja plāno pievienoties savam mīļotajam vīrietim, «WeekendBox» uzņēmuma vadītājam Elmāram Romeiko ekstrēmā jahtas izbraucienā pāri Atlantijas okeānam. Šobrīd Kemleres draugs pa Atlantijas ūdeņiem burā jau otro nedēļu un par savā ceļā piedzīvoto īpašā ceļojuma dienasgrāmatā vēsta: «Mūs izseko liels valis un ik pa brīdim piepeld tuvāk – viņš ir garāks par mūsu jahtu un ir ļoti ziņkārīgs. Apkārt siro bruņurupuči «nindzjas». Neliela haizivs aplūkoja mūsu makšķerēšanas ekipējumu, un vizulis tai nešķita īpaši pievilcīgs – tad nu haizivs spuru zupa šovakar izpaliek.»