Kosīte zaudē "princešu skolu"

© F64

Pirms nepilna pusotra gada dejotāja Laura Kosīte, kas tagad pārgājusi vīra uzvārdā un kļuvusi par Blaubuku, dižojās ar savas «Princešu skolas» atklāšanu. Nu šis «daudzsološais projekts» jau labu laiku kā ir miris, taču to meitene izvēlas noklusēt.

Par savu «Mazo princešu skoliņu» Laura Kosīte (nu jau Blaubuka) savulaik runāja visai sajūsminātos toņos: «Jūtu, ka reklāma ir nonākusi līdz cilvēkiem un nodarbībām piesakās aizvien vairāk meiteņu.» Šī skola bija orientēta uz gados jaunām meitenēm, kas, saskatījušās neskaitāmos «princešu» šovus, par tādām nu kāroja kļūt arī pašas. Savā ziņā tas bija vienas ģimenes bizness, jo defilē stundas skolā pasniedza Agris Blaubuks, visas nodarbības, kas bija saistītas ar dejošanu, vadīja pati Laura, savukārt dažādās stila gudrībās meitenes skoloja frizieri un kosmetologi, kas tika pieaicināti no Lauras mammai Ingrīdai Kosītei piederošā «Saules salona». Atzinīgi vārdi par «mazo princesīšu» panākumiem turpina izskanēt, un to, ka «Kosītes princešu skolas» vairs nav, ir veiksmīgi izdevies noslēpt. Šoreiz uz citas «Princešu skolas» rēķina, tās vadītāja ir simpātiskā brunete Anastasija Skibunova, kura, cita starpā, šogad bija kustību horeogrāfe konkursos «Mis un Misters Latvija».

Atšķirīgas princešu skolas

«Kad pirms gada reģistrēju skolu un kā tās nosaukumu pieteicu «Princešu skola», mani informēja, ka nevienai citai skolai Latvijā šāds nosaukums nepiederot,» »VZ« atklāj «Princešu skolas» vadītāja Anastasija, kurai bieži vien nākoties skaidrot – viņas skoliņai neesot nekā kopīga ar daudziem plaši izreklamēto «Kosītes princešu skolu». «Tikai tajā brīdī, kad ievācos jaunajās telpās un piestiprināju pie zāles durvīm savas «Princešu skolas» informatīvo plakātu, pēkšņi pie blakus durvīm ieraudzīju plakātu ar uzrakstu «Mazo princešu skola».» No šā brīža sākusies dažādu pārpratumu jūra, jo burtiski blakus telpās atradušās divas pēc satura krasi atšķirīgas skolas. «Visbūtiskākā atšķirība, manuprāt, ir tā, ka Lauras skolā tika pasniegtas tikai balles dejas un tikai bērniem, kamēr pie manis nāk un mācās meitenes vecuma grupā no septiņiem līdz 25 gadiem. Turklāt man ir pilnīgi citas nodarbības: rakstura dejas, etiķete, defilē, dziedāšana, floristika. Pēc neilga laika Laura no savas zāles pēkšņi aizgāja un pazuda. Nesen mani informēja, ka Laura esot zvanījusi manas «Princešu skolas» telpu menedžerim un jautājusi, vai viņa varot manu zāli īrēt savām balles deju nodarbībām. Tā kā mana zāle bija aizņemta, viņai to neizīrēju. Citādi mani ceļi ar Lauru nav krustojušies,» norāda Anastasija.

Svarīgākais