Dvīņumāsas Drozdovičas atkailina publiku

© Gatis Gierts f64

Nedēļas sākumā muzikālajā teātrī «Artelis» pulcējās tik daudz cilvēku, ka publikai nekas cits neatlika, kā draudzīgi saspiest kopā plecus un kāpt blakusstāvētājiem uz pirkstgaliem – visi gribēja redzēt seksapīlās dvīņumāsas Anu un Katrīni Drozdovičas (18), kuras uzstājas ar skatuves nosaukumu «Dvīnes».

Abas harismātiskās «Dvīnes» Drozdovičas atzīst, ka ir ieguldījušas lielu darbu, lai varētu pārsteigt publiku ar iespaidīgo prezentācijas koncertu «Dreamland». «Gribējām radīt sapņainu un ļoti pozitīvu atmosfēru, lai visi sajustos kā pasaku valstībā,» stāsta Ana. Māsas atklāj, ka to nākamais lielais solis būs ierakstīt singlu «Dreamer» latviski, lai to varētu atskaņot gan radiostacijās, gan klubos.

Vieni no viesmāksliniekiem bija arī grupa «Headline», kas prezentēja savu jauno dziesmu ar smieklīgo nosaukumu «Tu liec man beigt». Likās gan, ka pazīstamā mūziķa Intara Busuļa brālis, dziedātājs Lauris Busulis (labajā malā) ir aizmirsis par publiku un vienīgais, kam viņš pievērsa skatienu, bija viņa otra pusīte Liene Brikouska (vidū). Laikam jau dziesma bija tiešām sacerēta speciāli viņai.

Viesmāksliniece Diana Moon klausītājus priecēja ar savu jaunāko singlu «Iron Man», par kuru atzinīgi esot izteicies arī pazīstamo grupu «Rammstein» un «Tokio Hotel» bijušais menedžeris Falko Rihters.