Didžus bērnus auklē deju partneris

© Lauris Vīksne / f64

Viens no jaunumiem, ko TV3 šovs «Dejo ar zvaigzni» ir ieviesis trīs bērnu māmiņas Santas Didžus dzīvē – šarmantās aktrises un viņas vīra Kārļa Bikšus atvases nu regulāri nākas auklēt arī dejotājam Mārim Pūcem.

«Jā, paralēli dejošanai es šobrīd aktīvi apgūstu arī to, kā pareizi ņemties ar maziem bērniem,» šova «Dejo ar zvaigzni» aizkulisēs atklāja dejotājs Māris Pūce, aktrises Santas Didžus partneris. «Vēl man autiņus mainīt neviens gan nav licis, bet...» – un dejotāja iesākto teikumu smaidot pabeidza raidījuma «Māmiņu klubs» vadītāja Didžus: «Mēs uz to ejam! Tas ir gala punkts, kas jāsasniedz.»

Kā novēroja »VZ«, pašu mazāko atvasi jau kuro raidījumu pēc kārtas šova aizkulisēs auklēja aktrises vīrs, vairāku Vecrīgas krogu īpašnieks Arnis Bikšus. Abi vecākie bērni laiku līdz savam uznācienam īsināja, brīvi atlaidušies šova aizkulišu dzeltenajos dīvāniņos un spēlējot līdzi paņemtās videospēles. Starp citu, savā virtuālajā snovošanā bērniem izdevās iesaistīt arī ne vienu vien deju šova dalībnieku.

SIMPSONU ĢIMENĪTE

Kamēr viņu konkurenti deju laukumā izspēlēja fragmentus no oskarotām filmām, aktrise Santa Didžus un viņas deju partneris Māris Pūce pārliecinoši iejutās populārās multfilmas «Simpsoni» tēlos – Santa bija Mārdža, viņas trīs bērni meistarīgi nospēlēja Simpsonu atvases Bārtu, Līsu un Megiju, savukārt šīs amizantās ģimenes galvas Bārta ādā šoreiz iejutās veseli divi – gan Santas deju partneris Māris, gan viņas vīrs Arnis.

Neraugoties uz šova «Dejo ar zvaigzni» aizkulisēs valdošo skaļumu, nepilnus sešus mēnešus vecais Rūdis sava tēva Arņa Bikšus rokās tā arī ne reizi nav ieraudājies. Par vēl vairāk – mazais ķipars ir atradis kopīgu valodu gan ar savas māmiņas deju partneri Māri Pūci, gan ar aktieri Aināru Ančevski un pat ārēji skarbo žūrijas locekli Vladimiru Ponomarjovu.

IET MĀTES PĒDĀS

Komunikablākā cilvēka titulu šova «Dejo ar zvaigzni» aizkulisēs izpelnījās Santas Didžus vecākā meita Emīlija, kas pirms iziešanas deju laukumā pamanījās gan apgūt saksofona spēlēšanu, gan tikt pie jaunām krellēm. Kā noskaidroja »VZ«, šī nebija meitenes pirmā kāpšana uz skatuves – pirms pusotra gada Emīlija piedalījās savas mammas režisētā izrādē «7 dienas. Genesis», kas ar ēnu palīdzību stāstīja par pasaules radīšanu septiņās dienās.

SNOVO UZ GODA

Gandrīz ne uz mirkli neatraudams savas acis no videospēlītes, aktrises Santas Didžus vecākais dēls Dāvis Ludvigs laiku pirms sava uznāciena pavadīja, aktīvi «snovojot». Kā novēroja »VZ«, mazajā ekrānā notiekošajam ar neviltotu interesi ik pa brīdim «pieslēdzās» arī vairāki tikko no deju laukuma nokāpušie šova dalībnieki, aktiera Aināra Ančevska deju partnere Ieva Kemlere to vidū.

Svarīgākais