"Latvijas princeses" sarīko atkalredzēšanās ballīti

© f64

Šova «Latvijas princeses 2009» dalībnieces uzskata, ka Starptautiskā sieviešu diena 8. marts ir viena no īpašākajām dienām gadā un tieši tas bija labs iemesls «princešu» atkalredzēšanās ballītei.

«Princešu» šova fināliste Sanita Kubliņa un viņas mīļotais vīrietis DJ Gustavito bija parūpējušies, lai klubā «Scandal» virmotu īsta sieviešu dienas atmosfēra, noorganizējot karstu vīriešu striptīzu ar balvām viņu meitenēm, fotografēšanos ar milzu pitonu un dejām visas nakts garumā. Nav brīnums, ka šādā gaisotnē šampanietis no galdiem pazuda vēja spārniem.

Šova «Latvijas princese 2009» dalībnieces, karatistes Sintijas Lankovskas puisis Ričards Grīviņš ir gatavs darīt visu, lai sagādātu pārsteigumu savai mīļotajai meitenei sieviešu dienā – pat dejot striptīzu uz bāra letes.

Ne velti «viceprincese» Sanita Kubliņa šovā tika dēvēta par asākās mēles īpašnieci – viņa kopīgu valodu viegli atrada arī ar milzu pitonu.

Kaut gan šova «Latvijas princese» dalībnieces ir saņēmušas ļoti daudz aizrādījumu par dejošanu uz bāra letes, kopā sanākot, viņas atmeta visus aizspriedumus un ļāvās karstām dejām.

Arī «Latvijas Timati» Eddy (Edijs Melnis) bija ieradies klubā, lai ar savām jutekliskajām r’n’b dziesmām sveiktu skaistās šova «Latvijas princeses» dalībnieces sieviešu dienā.