Lady GaGa reklamēs prezervatīvus

© Scanpix/Reuters

Neraugoties uz to, ka dziedātāja Lady GaGa tiek uzskatīta par "frīku" un ne īpaši normālu cilvēku dīvaino kostīmu dēļ, viņa ir ārkārtīgi populāra dažādu zīmolu vidū. Acīmredzot tādēļ, ka reklāmu ar tik spilgtu cilvēku noteikti pamanīs.

Agrāk Lady GaGa reklamēja dizainera Džeremija Skota preces, savukārt tagad viņa prezentēs arī šā mākslinieka izstrādātos prezervatīvus – skābi oranžos, spilgti zaļos un ar dzīvnieciņu zīmējumiem. Skota prezervatīviem būs trīs veidi: palielinātie, rievotie un ultra plānie. Interesanti, ka visi līdzekļi no prezervatīvu pārdošanas tiks novirzīti fondam, kas nodarbojas ar ģimenes plānošanu.

Lady GaGa jau ir pieredze reklāmas darbā. Līdz šim dziedātāja kopā ar savu amata māsu Sindiju Lauperi piedalījās labdarības projektā "AIDS Fund"s VIVA Glam", ko organizēja kosmētikas ražošanas kompānija "MAC".

Tiesa, kā tieši eks-centriskā māksliniece reklamēs prezervatīvus, pagaidām nav zināms. Cerams, ka neskraidīs pa skatuvi un sabiedriskiem pasākumiem, tērpusies milzu kondomā.

Svarīgākais