Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Sončika bez dekoltē un bez vīrieša

© Gatis Gierts f64

Pēc ilgāka pārtraukuma sabiedrības krējuma aprindās atkal pagozējusies par ballīšu karalieni dēvētā Anete Sončika – viņas iznāciens šova «Dejo ar zvaigzni 3» aizkulisēs varbūt arī nebija pārlieku spožs, tomēr gandrīz pilnībā novērsa fotogrāfu uzmanību no deju laukumā notiekošā.

Uz šovu «Dejo ar zvaigzni 3» nu jau bijusī ballīšu karaliene, tagadējā viesnīcas administratore Anete Sončika bija ieradusies sava kādreizējā deju skolotāja Riharda Mailīša sievas Violas Abramovas-Mailītes sabiedrībā. Ieņēmusi VIP skatītājiem paredzēto vietu pirmajā rindā, viņa šovam lielu uzmanību nepievērsa, lielāko daļu laika pavadot čalojam ar sev līdzās sēdošo draudzeni Abramovu-Mailīti.

»VZ« novēroja, ka Sončika joprojām nav atbrīvojusies no sava ieraduma ik pa laikam no rokassomiņas izvilkt spogulīti un kosmētikas maciņu, lai pielabotu izskatu. Toties viņa atbrīvojusies no diviem citiem ieradumiem: uz publiskiem pasākumiem ierasties ar iespējami dziļāku dekoltē, kā arī «zīmēties», kur vien tas iespējams. Reklāmas pauzēs Sončika devās uz to aizskatuves zonu, kura nav pieejama fotogrāfiem un žurnālistiem. Tāpat viņa cītīgi vairījās no dažādiem jautājumiem. «Pārstājiet mani, lūdzu, fotografēt,» ar rokām aizklājot seju, nonākusi fotostobru tiešā tēmējumā lūdzās Sončika. Kādreizējā ballīšu karaliene kļuvusi uzskatāmi nopietna.

Ja savulaik savas apjomīgās krūtis dziļos dekoltē demonstrējusī Anete Sončika tagad uz pasākumiem ierodas aizpogājusies vai līdz zodam, tad viņas draudzene Viola Abramova-Mailīte laikam cenšas pārņemt stafeti – dejotāja visur cenšas izrādīt savus krāšņumus.

Nosēdusies VIP skatītājiem paredzēto vietu pirmajā rindā, blakus kultūristam Aivaram Visockim un dejotājai Violai Abramovai-Mailītei, Anete Sončika lielu interesi par šovu neizrādīja. Reklāmas pauzēs viņa devās aizkulisēs, lai netraucēti pačalotu ar paziņām.

Kad pie šova norises vietas pieripoja iespaidīgs kreislers, daudzi izteica minējumu, ka tas esot Sončikas limuzīns. Patiesībā tas bija paredzēts no šova izbalsotā pāra aizvizināšanai uz viesnīcā «Baltavilla» notiekošo «mierinājuma pasākumu».