Apprecējusies "semiete" Samija Šerifa

© Vakara Ziņas

"Zefīrs ar šokolādi" – šādu apzīmējumu presē savulaik izpelnījusies Samija Šerifa, kura palikusi atmiņā kā dziedātāja Laura Reinika partnere raidījumā «SeMS», mijusi gredzenus ar savu tumšādaino draugu Kuamī.

Jauniešu raidījuma «SeMS» uzticīgākie skatītāji noteikti atminēsies, ka pirms nepilniem pieciem gadiem tās vadītājas lomā, tandēmā ar dziedātāju Lauri Reiniku, spilgti iejutās šokolādes brūnā Samija Šerifa, kas savu bērnību ir pavadījusi svelmainajā Āfrikā. Meitene, kurā rit gan latviešu, gan arī arābu asinis, nedalītu skatītāju uzmanību toreiz izpelnījās ar savu eksotisko izskatu. «Es vienmēr esmu apzinājusies, ka izskatos citādāka,» kādā intervijā atzīstas Samija. Pirms viņa strādājusi televīzijā, viņas izskats izraisījis izbrīnu, kas izpaudies uzkrītoši pētošos skatienos un izsaucienos «tā melnā». Pēc parādīšanās televīzijas ekrānos Samijai uz ielas vai kafejnīcās par sevi nācies noklausīties slepenos čukstos: «Tā no televīzijas.» Pirms dažiem gadiem Samija izdarīja izvēli par labu arābu valodas studijām Londonā, pazūdot no televīzijas ekrāniem un pieliekot punktu savai tā laika draudzībai ar zēnu grupas «Caffe» dalībnieku Andi Grīvu.

Pāris gadus par Samiju nekas nebija zināms, līdz »VZ« rīcībā nonāca informācija – Samija aizvadītā gada nogalē ir mijusi gredzenus ar tumšādaino Kuamī. Meitenes piemēram pirms nepilna mēneša sekojusi arī Samijas māsa Annika, kas atšķirībā no savas māsas izgājusi pie vīra – latviešu puiša.

Svarīgākais