Andželīna Džolija krāpj Bredu Pitu ar Lady GaGa

© Scanpix/AFP

Holivudas slavenību Breda Pita un Andželīnas Džolijas sarežģījumi attiecībās gandrīz katru nedēļu iegūst kādu jaunu pavērsienu. Nu tiek baumots, ka šajā lietā iejaukta populārā dziedātāja Lady GaGa, turklāt nepavisam ne tādā aspektā, kā to varētu domāt...

Kā vēsta daži ārzemju ziņu avoti, viens no Andželīnas Džolijas un Breda Pita regulāro strīdu iemesliem esot skaistās aktrises biseksualitāte un seksuāla tieksme pēc meitenēm. Pavisam nesen noskaidrojies, ka viena no Džolijas mīļākajām ir skandalozā mūziķe Lady GaGa.

Džolijas biogrāfs Aiens Galperins, kurš par viņu un Bredu Pitu sarakstījis grāmatu, apgalvo, ka Lady GaGa vienmēr bijusi sajūsmā par Džoliju un vēlējusies būt viņai cieši tuvu, turklāt visās nozīmēs. Džolija esot vienīgais cilvēks, par kuru skandalozā dziedātāja runājot tik bieži – jau daudzus gadus Lady GaGa nenogurstoši sapņojusi par seksīgo aktrisi, un Galperins nejustos pārsteigts, ja atklātos, ka starp abām sievietēm bijušas intīmas attiecības.

Jāpiebilst, ka nesen tabloīdi rakstīja, ka Džolijai apnicis slēpt savu biseksualitāti – viņa piedāvājusi Pitam brīvās seksuālās attiecības un pieprasījusi, lai ļautu viņai satikties arī ar sievietēm. Pits gan draudzenes priekšlikumam neesot piekritis.