Basketbolistes iejūtas dziedātāju lomās

© Gatis Gierts F64

Tērpušās īsos svārciņos un apspīlētos topiņos, uz kluba «Push» skatuves kopā ar pašmāju dziedātājām kāpa Latvijā populāras basketbolistes.

Basketbolistes visus pārsteidza ar patiešām labām balsīm. «Visas meitenes dziedāja dzīvajā, savus priekšnesumus sagatavojot nepilna mēneša laikā,» »VZ« atklāja basketboliste Kristīne Kārkliņa, kas uz skatuves kāpa tandēmā ar dziedātāju Džūdu un, pēc skatītāju vēlēšanās, pat veselas divas reizes pēc kārtas izpildīja «AC/DC» dziesmu. «Mums, basketbolistēm, tas bija milzīgs izaicinājums – kāpt uz skatuves skaisti saģērbtām un «uzprišinātām» ar smukām frizūrām un spilgtiem «meikapiem». Savus skatuves tērpus izvēlējāmies, iepriekš pa pāriem dodoties uz veikalu tīkla «Mos» veikaliem, kuros piemērījām un uzlaikojām visu, ko acis redz, – tik ilgi, līdz atradām īsto. Visas šīs izdarības bija kaut kas jauns mūsu ierastajā ikdienā – kaut kas pilnīgi pretējs mūsu basketbolistu ampluā, tieši tādēļ ir prieks, ka mēs varam arī tā,» ar gandarījumu balsī paziņoja Kārkliņa.

Dziedātāja Candy kopā ar basketbolisti Lindu Pagrodi izpildīja vienu no šā brīža lielākajiem hitiem dziesmu «Abrakadabra», grupas «Musiqq» puišu tēlos pārliecinoši turpinot iejusties arī pēc nokāpšanas no skatuves.

Viena no augumā garākajām basketbolistēm Līga Šurkusa plecu pie pleca ar vienu no smalkākajām latviešu dziedātājām Jenny May uz skatuves kāpa basām kājām – tērpušās tautastērpos, meitenes, skatītāju ovāciju pavadītas, izpildīja dziesmu «Bez puišiem nevar».

Vairākbalsīgus izsaucienus «Atkārtot! Atkārtot!» izpelnījās basketbolistes Kristīnes Kārkliņas un dziedātājas Džūdas roķīgi izpildītā dziesma «Dirty Deeds Done Dirt Cheap».

Kopā ar dziedātāju Kristīnu Zaharovu uz skatuves kāpa basketboliste Ieva Veinberga, precīzi pa notīm nodziedot dziedātājas jauno dziesmu «20». Savukārt basketboliste Santa Dreimane, mazliet piepalīdzot dziedātājai Agnesei Rakovskai, pārliecinoši izpildīja grupas «Triānas parks» dziesmu «Call Me Any Time You Need A Problem».

Flame basketbolistu balss jau četrus gadus

Viens no talantīgākajiem šova «Talantu fabrika» dalībniekiem Flame jeb Atis Zviedris savu smagajā rokā iesildīto balsi nu jau piekto gadu pēc kārtas liek lietā, komentējot Latvijas sieviešu basketbola komandas «TTT Rīga» spēles.

«Tas bija baigais hits,» iesaucās Flame, lūgts komentēt šovam līdzīgo basketbola spēli, kurā aizvadītajās brīvdienās spēkiem mērojās «TTT Rīga» meitenes un vairākas Latvijā populāras dziedātājas. «Tāāādu bardaku basketbola laukumā nebiju redzējis visu četru gadu laikā, kopš es komentēju basīti, – skuķi cīnījās ne pa jokam!»

Svarīgākais