"Abrakadabras" puiši pēkšņi kļuvuši slaveni

© Vakara Ziņas

Savā pirmajā koncertā pēc uzvaras lauru plūkšanas "Muzikālajā bankā" grupa "Musiqq" aizvadītajās brīvdienās klubā "Discotheque" pulcēja simtiem spiedzošu meiteņu. Viņu vidū "VZ" satika arī puišiem īpašus cilvēkus.

Ar vienu pietiek

Atskanot lipīgās dziesmas "Abrakadabra" pirmajām taktīm, līdz malām pārpildīto kluba "Discotheque" pirmā stāva zāli pāršalca skaļš meiteņu ovāciju vilnis. "Principā šie puiši neko citu vairs var arī nesacerēt: pietiek atskanēt saldajam "abrakadabra, tava maģija labā", lai visām meitenēm uz brīdi tiktu "norauts jumts"," ar smaidu atzina kāds koncertā satikts puisis, un viņam var tikai piekrist.

"Ir ļoti forši redzēt koncertā arī pazīstamas sejas – uzreiz ir lielāks stimuls censties," sarunā ar "VZ" atzina grupas "Musiqq" dziedātājs Emīls Balceris, kas no skatuves pamāja sveicienu tikai viņam vien zināmam cilvēkiem.

Atbalsta draudzenes un brālis

Kā noskaidroja "VZ", sveiciens sūtīts abu puišu aktīvākajiem atbalstītājiem – "Musiqq" otra dalībnieka Marata Ogļezņeva mīļotajai meitenei Ievai Sveilei, puiša brālim Markam un kādai blondīnei, ar kuru aizrautīgās sarunās Emīls tika manīts pirms uzkāpšanas uz skatuves. "Gaišmatainā meitene ir mana paziņa no skolas laikiem," "VZ" smaidot pavēstīja Emīls. "Viņa bija atnākusi uz koncertu paklausīties mūsu uzstāšanos, pirms kuras mazliet papļāpājām. Esmu brīvs puisis – pagaidām man draudzenes nav. Kādas meitenes man vislabāk patīk? Man patīk ļoti dažādas meitenes – nav viens tāds konkrēts tips. Galvenais, lai meitene būtu tāda, kāda ir, lai viņa neko neuzspēlētu," "VZ" un lasītājus informēja Emīls.

Piestrādā par stilisti

Emīls Balceris ir vairāku Latvijas un starptautisku konkursu uzvarētājs un plašākai sabiedrībai kļuva pazīstams, piedaloties TV3 šovā "Koru kari", dziedot Chilli vadītajā "Liepājas sarkanajā korī". Marats Ogļezņevs bijis viens no grupas "Device" dalībniekiem.

Kā "VZ" atklāj Emīls, viena no regulārākajām grupas "Musiqq" koncertu apmeklētājām ir Marata draudzene Ieva, kas pilda arī grupas stilistes pienākumus. "Ieva mūs saģērbj gan tikai uz lielākiem pasākumiem – parasti skatuves tērpus mēs sev atlasām paši," stāstīja Emīls.

Svarīgākais