Kivičs noslēdzies Džersijas salā

© Vakara Ziņas

Andris Kivičs vienmēr bijis gatavs izkratīt sirdi kādam no medijiem, bet tagad pienākusi jauna ēra.

Pēc trīs nedēļu ilgās viesošanās Latvijā, Kivičs cenšas pēc iespējas izvairīties no viņam uzdotajiem jautājumiem. Tas nepavisam nav raksturīgi mūziķim, kurš nu ir atradis jaunu laimi Džersijas salā – ticību un kādu meiteni.

Šķiet, ka Kiviču aizvainojusi, pēc paša domām, notikusī sazvērestība, kurā kāda sieviete sīki un smalki izklāstījusi presei viņa piedzīvojumus, pavadot brīvdienas Latvijā, padarot viņu par alkoholiķi un pārmetot neuzticību draudzenei Džersijas salā.

Savas viesošanās Latvijā laikā Kivičs bija strikti nolēmis pa krogiem nestaigāt, bet pavadīt laiku ar viņa un Danas Dombrovskas dēliņu Kristoferu. Mūziķis arī dievojās, ka esot iemācījies skumjas slīcināt nevis alkoholā, bet lūdzot dievu – grādīgos dzērienus viņš tagad vispār lietojot tikai pa retam. Tomēr kāds slepens avots presei vēstīja pretējo: Kivičs esot «norāvies» un «kožot jau septīto dienu», tāpat tika nosodīts viņa pārmērīgais flirts un meklējumi pēc kādas brīvas meitenes.

»VZ« komentējot Latvijā notikušo, Kivičs neatkāpās no savas ticības un pauda lielu nosodījumu pret autoru, bet tomēr notikušo nenoliedza: «Manā gadījumā viens raksts vairāk vai mazāk, vieni meli vairāk vai mazāk neko nemaina. Es zinu to avotu un cik viņa par to «bullšitu» dabūja, viss atkal ir sagrozīts, un tas, ka viņi pieķērās ticības lietām, viņiem nežēlīgi nāks atpakaļ,» ar e-pasta starpniecību pauda Kivičs, taču uz precizējošiem jautājumiem vairs neatbildēja.

Svarīgākais