Cinovska ar seksu pret krīzi

© p

Krīzes situācijā cilvēki kļūst pesimistiskāki, negatīvāki un savu rūgtumu sāk izlikt uz līdzcilvēkiem: šā iemesla dēļ TV producente Žaklīna Cinovska ķērusies klāt savam jaunajam projektam – «Pozitīvo domu mājai».

Piedaloties vairākiem sabiedrībā populāriem cilvēkiem, aizvadītajā nedēļā Āgenskalna priedēs durvis apmeklētājiem vēra «Pozitīvo domu māja», kas ir televīzijas producentes Žaklīnas Cinovskas projekts. «Tā būs vieta, kur ar profesionāļu palīdzību gūt pozitīvas enerģijas lādiņu, atrast pazaudēto dzīvesprieku, celt pašapziņu un vairot spēkus tālākai darbībai,» sarunā ar »VZ« jaunatklātās vietas ideju skaidroja Cinovska. Daudzajos semināros cita starpā būs iespējams arī uzzināt, kā izmantot seksuālo enerģiju savā labā. «Šobrīd, kad cilvēki kļuvuši daudz žultaināki un agresīvāki, šādiem semināriem ir liela nozīme, lai sabiedrībā radītu līdzsvaru visam negatīvajam. Izlasot internetā komentārus, ka Žaklīna ir «m****», es saprotu, ka šis ir pēdējais brīdis sākt ārstēt sabiedrības domāšanu,» piebilst producente.

Saviem viesiem šarmantā brunete bija gatava atklāt laimes formulu, tiesa, tās pagatavošanā nācās iesaistīties pašiem. Ar ginekologa cimdiem rokās dāmas ķērās pie burkānu rīvēšanas, bet kungi – pie apelsīnu mizošanas. Zibens ātrumā ar burkāniem tika galā dziedātāja Olga Rajecka. «Tas man no slēpošanas – rokas uztrenētas, un es viens divi visu varu ātri sarīvēt,» smejoties »VZ« norādīja Rajecka. Laimes formula izrādījās vienkārša: salāti no rīvētiem burkāniem un sagrieztiem apelsīniem.

Pati Žaklīna Cinovska par seksuālās enerģijas izmantošanu savā labā sūdzēties nevar, jo jau vairākus gadus viņā ieskatījies uzņēmējs Guntars Stabulnieks, kurš, neraugoties uz producentes mūžīgo aizņemtību, gatavs viņu pacietīgi gaidīt.