Repšes krustmeitai modeles līgums par ceturtdaļmiljonu

© Ford Models Supermodel of the World

Brazīlijas pilsētā Sanpaulu notikušajā «Ford Model» starptautiskajā modeļu konkursā uzvaras laurus plūkusi jelgavniece Karlīna Katrīna Caune, kuras krusttēvs ir ādas uzvalkā tērptais finanšu ministrs Einars Repše.

Prestižākās un vecākās modeļu aģentūras pasaulē «Ford Models» modeļu konkursa finālā uzvarējusi 17 gadus vecā Karlīna Katrīna Caune. Līdz ar uzvaru konkursā meitene ieguvusi 250 000 ASV dolāru vērtu līgumu ar «Ford Models», kas apkalpo «Chanel», «Gucci» un citus slavenus zīmolus. »VZ« Karlīna atzina, ka vēl aizvien nav atguvusies no pārsteiguma, ka uzvarējusi šajā konkursā. «Sajūtas joprojām ir neaprakstāmas, un ik pa brīdim galvā parādās doma, vai tiešām tas notiek ar mani? Es tiešām uzvarēju?»

Karlīnas ceļš uz konkursu Brazīlijā veda caur kritieniem (tiešā nozīmē) uz skatuves mēles, piedaloties Baltijas valstu «Ford Model» konkursā. Konkursa organizators un Karlīnas aģents Agris Blaubuks sarunā ar »VZ» pareģoja meitenei supermodeles karjeru. «Pirmo reizi viņu pamanīju, kad Karlīna piedalījās «Ford Model» konkursa Baltijas atlasē, kas norisinājās Rīgā. Mēs, žūrijā esošie, uzreiz ievērojām, ka viņa ir ļoti spilgta personība.» Blaubuks norādīja, ka tieši spēja sevi pasniegt likusi Karlīnu ievērot arī žūrijai Brazīlijā. «Viņa tur bija spilgtākā un spēcīgākā konkurente. Uzskatu, ka Karlīna ir pietiekami elastīga gan defilē iznācieniem, gan foto sesijām, tikpat labi viņa varētu veiksmīgi būt arī kāda šova vadītāja.»

Par meitenes panākumiem Latvijā jūsmo gan draugi, gan radinieki, tostarp meitenes krusttēvs finanšu ministrs Einars Repše, kura māsa Elīna Repše-Caune ir Karlīnas māte. «Priecājos līdz ar Karlīnu un vēlu viņai veiksmi,» sarunā ar »VZ« teic pats ministrs. Savukārt jauno modeli nedaudz kaitinot, ka masu mediji viņas uzvarā uzreiz iepin radurakstus. «Pārsvarā mūsu radniecību piesauc dzeltenā prese, pārējiem medijiem es tomēr interesēju savu panākumu, nevis radurakstu dēļ. Teikšu tā: jā, viņš ir mans krusttēvs, bet tie ir mani panākumi, un viņam ar to nav nekāda sakara. Viņš taču ir politiķis, nevis modes darbinieks!» norāda Karlīna.

Svarīgākais